Доросла особа віку

У чорно-білій фото – Юрій Шевчук, студент дев’ятого класу. Фото з офіційного сайту DDT

Леа Ахедякова. 1980 фото. Ліа Меджидовна вже заслужена артистка РФСР (1970) і власник багатьох ролей, в тому числі ролі в фільмах Irony of Fate, або з легким паром (1975), сервісний роман (1977), Гараж (1979), Москва Не віриться в Дюрн (1979). Фото з Kinoactors.ru

Михайло Жванецький. Він завжди веселий, але не завжди з келихом і шлунком.

Борис Гребенщиков, 1985. Він вже був виведений з Комсомолу, видаленого з його посту як молодшого дослідника і звільняється від своєї роботи. Фото з Вікіпедії

Геннадій Хазанов. У віці 14 років вдалося познайомитися з ідолом Аркадієм Раїкіном і отримати можливість відвідати його п'єси. Фото з офіційного сайту Геннадія Хазанова

Олександр Абдулов. Мати Людмила Олександрівна згадує: Я вже мав два сини, і третій хлопчик не хочу. Коли я дізнався, що хлопчик знову пішов на медичну дошку, вирішив зробити Але лікарі сказали мені про народження дівчини. В кінці чекали Олександра, і з'явився Олександр.

Маргарита Терехова. вона 65 тепер. Фото з Kino-teatr.ru

Інна Чурикова – «королева» Захарова, миша Панфілова

Світлана Кричкова. Перша роль фільму (Неллі Ледней в фільмі «Велика зміна») не тільки її перша головна кінопрацьовування, але й головна роль, яка визначила її майбутній долі як актрису.

Юрій Соломін. Як юнака в Читі, побачив фільм «Дрібний театр і його майстер» на 125-річчя театру. Далі він став художнім керівником. Фото з Kinoactors.ru

, Україна

Олена Шаніна. Вона відома як Conchita від гри “Juno і Avos”, Ellochka Cannibal від “12 стільців” Ilf і Petrov і героїні любові з Олександром Збрьовим. У 1993 році Олена народилася в 55-річну акторську дочку Таня. Але підняти дівчину самостійно. Збруєв ніколи не залишив дружину, Людмила Савельєва (Наташа Ростова з війни та миру).

Джерело: ура-інформ
до