1565
Росія впевнено дотримується шляхів Північної Кореї
Лента.ру редактор-in-chief Galina Timchenko був пожежний. Редактор найбільш об'єктивних і прочитаних новин російських інтернет-ресурсів. Просто перед миром березня. 39 працівників 84 (в тому числі вся технічна департамента) перераховують на протест.
Просто процитувати деякі коментарі:
ksenobayt Березень 14, 2014 в 13:58#
Стрічка об'єктивно краща медіа-публіка, яка існувала в Росії і на всій території колишнього СНД.
Я щиро сподіваюсь, що хлопці не будуть втрачені в збитку подій, і ті, хто відповідальні за це f *** [повна відмова] рано чи пізно буде збитий з повним ложкою.
amarao, Березень 14, 2014 в 15:07#↑↑↑
Після 39 осіб кинути? Я думаю, що незабаром, як призначають 2 тижні, у нас буде зовсім інша «риббон». Тільки в період 1 квітня.
+3 ksenobayt Березень 14, 2014 в 15:08#,^
Ви помітили минуле напруження, що «існує»?
+19 maximbo, 14 березня 2014 в 14:00#
Завтра це ралі в Москві, до речі.
+6 xbreaker Березень 14, 2014 в 14:09
Я не знаю, де шукати альтернативу. Якість та гумор, як правило, краще я бачив, незалежно від того, що вони транслюють футбольну або прес-конференцію Януковича.
Комунікація команди «Тапи» з новим головним редактором:
slon.ru/russia/novy_glavnyy_redaktor_lenty_ru_ya_nichego_ne_znayu-1069956.xhtml
і коментарі на відео:
ksenobayt Березень 14, 2014 в 14:24#,^
Я прочитав все, що має все, щоб зробити з темою в останні два дні.
Гореславський, як правило, цікавий ***** [приглушені дівчата] будує себе і включає в себе фольгу, при цьому не впадаючи в голодуючу оборону. Його rhetoric рубці me.0 maximbo, 14 березня 2014 в 14:27# ↑
Навігація З таким головним редактором ресурс викручується. Він згинається до будь-якого.
до +2 ksenobayt Березень 14, 2014 в 14:28#,^
Це не вигинає, це не зроблено для цього. Створено для ретрансляції волі великого від початку, такі люди вірять святим.
Визначено, що російський інформаційний простір стертиме впевнено в зону загальної цензури та ізоляції. Так, щоб не залишити альтернативи десентам. І причина такої плутанини і вагітації полягає в тому, що телеканали транслюють одну річ, інтернет-ресурси ще. І так — було відфільтровано блогосферу, ресурси були дисперговані або дроблені — і галька. Не погоджується. Повне затвердження, перетворюючи на довге затвердження.
Старий Орвелл був правий. й
Просто процитувати деякі коментарі:
ksenobayt Березень 14, 2014 в 13:58#
Стрічка об'єктивно краща медіа-публіка, яка існувала в Росії і на всій території колишнього СНД.
Я щиро сподіваюсь, що хлопці не будуть втрачені в збитку подій, і ті, хто відповідальні за це f *** [повна відмова] рано чи пізно буде збитий з повним ложкою.
amarao, Березень 14, 2014 в 15:07#↑↑↑
Після 39 осіб кинути? Я думаю, що незабаром, як призначають 2 тижні, у нас буде зовсім інша «риббон». Тільки в період 1 квітня.
+3 ksenobayt Березень 14, 2014 в 15:08#,^
Ви помітили минуле напруження, що «існує»?
+19 maximbo, 14 березня 2014 в 14:00#
Завтра це ралі в Москві, до речі.
+6 xbreaker Березень 14, 2014 в 14:09
Я не знаю, де шукати альтернативу. Якість та гумор, як правило, краще я бачив, незалежно від того, що вони транслюють футбольну або прес-конференцію Януковича.
Комунікація команди «Тапи» з новим головним редактором:
slon.ru/russia/novy_glavnyy_redaktor_lenty_ru_ya_nichego_ne_znayu-1069956.xhtml
і коментарі на відео:
ksenobayt Березень 14, 2014 в 14:24#,^
Я прочитав все, що має все, щоб зробити з темою в останні два дні.
Гореславський, як правило, цікавий ***** [приглушені дівчата] будує себе і включає в себе фольгу, при цьому не впадаючи в голодуючу оборону. Його rhetoric рубці me.0 maximbo, 14 березня 2014 в 14:27# ↑
Навігація З таким головним редактором ресурс викручується. Він згинається до будь-якого.
до +2 ksenobayt Березень 14, 2014 в 14:28#,^
Це не вигинає, це не зроблено для цього. Створено для ретрансляції волі великого від початку, такі люди вірять святим.
Визначено, що російський інформаційний простір стертиме впевнено в зону загальної цензури та ізоляції. Так, щоб не залишити альтернативи десентам. І причина такої плутанини і вагітації полягає в тому, що телеканали транслюють одну річ, інтернет-ресурси ще. І так — було відфільтровано блогосферу, ресурси були дисперговані або дроблені — і галька. Не погоджується. Повне затвердження, перетворюючи на довге затвердження.
Старий Орвелл був правий. й