Якщо війна зламається

Так це сталося. Що ніхто не готовий, війна розпочалася. І ви, як громадянин, природно заохочується боротися за вашу країну. Але що саме там буде? Ми не готові до таких страшних подій. Я презентую брошуру, яка допоможе вам впоратися з проблемами і підготуватися до екстремальних ситуацій. Короткий курс: Як послухати війну для гнійників присутні.

Переклад.

Ласкаво просимо до першої війни. Можливо, ви не хотіли б піти, але якщо ви зробили, ви краще перейдіть до готовності війни. Дуже важливо заповнити цю форму. Забезпечити Ваше ім'я, відбитки пальців, аналіз крові та зразки слини для майбутньої ідентифікації.

Як ви розкажуть ваші батьки, де ви йдете?
Варіант один: Покажіть мені правду.
1,1 км Скажіть це якомога простіше, мама, я отримав виклик від армії, я збираюся до війни. Рентген. ?
2,2 км Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
3. У Перша допомога.

Варіант два: Надіслати текст
1,1 км Я збираюся в Таїланд протягом декількох тижнів.
2,2 км Мама, Я в море і немає з'єднання. Ми будемо говорити кілька тижнів.
3. У Я хочу допомогти людям в Африці. Є занадто багато голодних дітей там.

Що робити з вами?

р.

Як правильно чистити номер?
У музей або пам'ятку перетворять приміщення. Отже, вирішуйте про речі, які дивляться в очах.

У кожного солдата є свої "хточні труси", які він одягається до бою. Зробіть свій вибір.

р.

Це божевільна океї!

Дізнатися більше Почати з маленькими комахами і поступово переходити до тварин. Якщо ви зробите все прямо, ви будете вбити людей з легкістю.

Щоб уникнути втрати на ворожій території, кидають крихти хліба. Дуже легко знайти спосіб назад.

Багато солдатів загиблились кулі своїх друзів. Щоб запобігти виникненню, потрібно точно знати, хто перед вами.

Якщо ж страшно щось буває і ви захопили!

Міні іврит-арабський словник.
1,1 км Коли сніданк?
2,2 км Все було змінено з 2000 року.
3. У Вибачте мене, як я можу перетворити на Playstation?
4. У Чи знаєте ви, що я переключаю до Ізраїлю каналу?

Зробіть собі наклейки.

Як залишатися в хорошій фізичній формі в неволі.

Якщо ви хочете отримати в релігію...
Часті питання:
1,1 км Як ебать зробив я тут?
2,2 км Як я?
3. У Коли все закінчиться?

Якщо ви повернулися з нуля, ви будете виглядати трохи інакше.
Фото з правого наліво. За тиждень, за 3 місяців, за 2 роки, за 10 років.

У співвідношенні важливо знати, який день він є. Якщо ви вже більше 2 років, вам не доведеться.

Якщо ви були боляче!

р.

Якщо ви померли.

Так що ваші друзі не переходять після смерті над вашими рідними, вирішуйте, хто отримує що.

р.

Виберіть хорошу фотографію, щоб відзначити вашу смерть.

Український