У Калінінграді над будівництвом FSB Voduzili прапор Німецький

Ночівля в Калінінграді на даху будівлі Федеральної служби безпеки була захоплена німецьким прапором

р.

Про це повідомляє журналістка Калінград Василь Адріанов, пише Free Kaliningrad. У зв’язку з тим, що в Україні було розпочато загальний пошук потенційних «законів». Вони відразу ж запрошувались до «починання з ФСБ» Тривають у деяких випадках до шести годин. У Києві на Майдані обговорювалися журналісти Калінінграду. Вони також запропонують те, що вони принесли з Майдану. Допитувальник зобов'язаний зробити добровільний письмовий запит для вивчення його будинку. У той же час вони ще мали випустити спеціальний папір для пошуку, який, за словами співрозмовників, був підписаний заступником начальника регіонального відділу ФСБ. «П'ять дів. Два були зазвичай неадекватними, говорить Василий Адріанов. Одна з них, з невеликою дочкою, викрадала в Романі: «Я буду тебе!» Як фашисти. Сьогодні Я дізнався, що мій e-mail вже був вилучений. Звісно, вони змінили пароль, заблокували його, і я не можу ввести ящик. Вони взяли все: мої особисті комп'ютери, мій брат, навіть мій мама. Я не знаю, що вони там надягають. Фотографії? вірус? На всіх жорстких дисках і флеш-накопичувачах, аркушах 500 різних документів і документів. Узгоджено ми брошури, некоректних прихильників політичних технологій. Адріанов має намір оскаржити проти незаконних дій спеціального сервісу. Він сказав у своєму серці. Василь Адріанов – володар рідкісної премії. У 1992 році президент Росії Борис Єльцін представив Білий Хрест до Захисника вільної Росії.

Єрєло: fakty.ictv.ua