Мордор

Ось відео. Немає коментарів за лаштунками. Просто записано в прямому ефірі. Так що кожен може виглядати своїми очима і намалювати тільки свої висновки. 25 хвилин.
Я змогла дивитися його до кінця. Кілька прийомів, хоча. Ви повинні бачити це. Це наша реальність сьогодні.

Короткий інтелект для слабкості серця.

13 березня в Донецьку відбувся антивоєнний мітинг. На площі Леніна зібралися люди, які говорили про мир, зробили проукраїнські виступи про єдність країни і неприпустимості війни. Сходження антему України. "Слава Україні!"

У той же час проросійські демонстратори на сквері, витіснявши «Росія!», кинули яйця, надувні водяні повітряні кулі на демонстраторах, а потім кидають гасники і сльози газові гранати.

Відео починається з того, що пучок людей (Я думаю, десятки 2-3, прямо?) з ралі для миру, оточеного натовпом (вони відокремлюються один від одного ланцюгом поліції).
"Росія, Росія!" (за принципом, не зупиняє всіх 25 хвилин відео). Звукова серія схожа, з варіаціями:
- Ви захотіли! Росія! Росія! Отримати ебать з вашого Бандери соромитися! Чистка, яка ви захищаєте?

Під чохлом поліції учасники мирного мітингу потрапляють в поліцейський автобус, щоб захистити себе від панування натовпу. Друга річ в тому, що автобус закривається дверима. Але він не збирається кудись. Ви повинні. Вони починають запускати до нього з натовпу, розірвати вікна і спрей сльозити газові банки в отримані отвори, таким чином, обурочуючи місцеву газову камеру.

Відповідність поліції:
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Я не бачив ніяких спроб припинити дії натовпу або спроб врятувати мирних активістів.

В кінці хтось прокинув газ гранату всередині автобуса з людьми. Люди почали втекти через зруйновані вікна. Ситуація повернулася до нормального: променева група активістів (я бачу дівчину серед них), копси, які затримують натовп на певній відстані, які не перешкоджають натовпу від викинутих активістів з пожежниками і гранатами з газом (і не можна розбити, адже це певна смерть, яка розірвала за пуповинною). Поліція не припиняє загартування і агресію. Люди тьмяко під час пожежі без можливості захистити себе.

Звуковий ряд:
- Рос-сі-я! Фукери, укуси, на колінах! На колінах! На колінах! Рос-сі-я! Отримати ебать з міста! Беркут! Беркут!

Активісти підштовхуються на сторону автобуса, одна з них лежить на землі, хтось сидів. Іноді вони розбиваються з натовпу і починають бити. Повернутися до міліції, але не приймати ніяких реталітаційних дій.

В кінці блокади, якось перерву, поліція все ще намагається привести активістів через натовп. Хтось потрапив в голову з бейсболом і чимось схожий на шовельські різви. Чоловік лежить на землі без руху.

Звуковий ряд поруч з камерою (знімається):
- Найдешевші! Піє на неї? Поцілунки на неї!
- Рос-сі-я! Рос-сі-я! (посадка) Не ебать з мене! Не ебать з мене! На колінах! Про нас Рос-сі-я!

******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Ви просто побачили стандартну ілюстрацію відносин між тими, хто є «на Майдані» (проти війни) та їх ідеологічні супротивники (тобто, хто примушений Banderites in vain (?) і для Росії в широкому сенсі).

Ви також спостерігали у вбивстві двох людей майже живих. "Бандеровцев", який прийшов до ралі проти війни, проти військового вторгнення України. Вони були загиблими з клінжучою накладкою «Ррос-сі-я!» з горла.

Я не попередив вас заздалегідь.
English, Українська, Français...