Які вони були як (20 фото + текст)

Якщо ви думаєте, що всі Голлівудські знаменитості без винятку виглядають чудово, і завжди був стандартом стилю, то я хочу розчарувати вас. Перед особистими стилістами були як властиві функції Голлівуду як зоряне захворювання, люди, які знали, що не варто поєднувати клітку, мережива і блискітки в одному місці (і не подряпини знебарвленого чубка) можуть розраховувати на пальцях однієї руки. Отже, для того, щоб не бути складними про свій особистий стиль, вам просто потрібно подивитися через світські журнали минулих років. Гвинти Після того, як поглянути дівчину з наступного двору, Шарон Камінь – як вдягнений секретар, а Шарлет Джоансон шість місяців до фільму «Діффікуленти перекладу» більше схожа на Келлі Осборн, ніж Марілін Монрой наших днів. На сьогоднішній день «модна ікона» Сара Джессіка Паркер, перед серією, вона інепто імітувала Мадонна (не менше, тому вона виглядає ззовні). Це все про великі гроші і великі можливості: надходить, а особисті стилісти.

Насправді, що я говорити про? І той факт, що перегляд світлих сайтів я періодично надійшов на фото з серії «Гудес, який ховається за цим страшним зачіскам?». Взагалі я торкнувся, торкнувшись, і з часом почав копіювати їх в тато "Що вони були." Тут багато фотографій. Почнемо з старшого покоління Голлівуду.

Шарон Камінь на початку своєї акторської кар'єри (1983)

Pupsi, напишіть його в блокнотах: «можлива хімія» не йде нікому, ні навіть Sharon Stone)

Джордж Клонею також має фотографії, для яких він тепер має бути пишним.

Демі Мур в 1984

Шит, вона виглядає молодше!

У 1990 році Demi був білявка для a одночасно.

Ні, вона точно виглядає молодше.

Катерина Зіта-Джонс в 1984: Молода зірка Лондонського етапу

Катерина Зіта-Джонс у 1993 році: зірка британського серіалу

Я думаю, що навіть Мадонна восьмого пофарбувала краще. Це те, що Мадонна виглядала як в 1983 році.

Selma Hayek в 1990 році: зірка мексиканського серіалу

Про те, чому це тепле одяг? Або є холодні заклинання в Мексиці занадто? Хоча, ймовірно, мексиканська зірка прийнята хутрі і паєтки, щоб показати їх статус)

Oprah Winfrey в середині Ейгій

1992: James Woods і його потім-молода подруга Heather Graham

Стиль гриль знаходиться на висоті моди, але одяг 1980-х років все ще в силі, тому ви знаєте.

І це те, що Дженніфер Лопзь виглядав на світ від її акторської кар'єри.

А ще вона не зловила на вулиці, і вона прийшла до урочистої прем'єри фільму!

І це в юнацькому віці її чоловік sultry латинська американська співачка і актор Mark Anthony.

950864

Я думав, що це не лід.

Eighties: Sarah Jessica Parker і Robert Downey Jr. – молоді кінозірки і любителі (фотосесія для глянцевого)

Що був пан Сара Джессіка Паркер? І він також молодий фільм ідол, зустрівся з колегою Helen Hunt.

8433374

У 1980-ті роки було дуже вегетаріанським часом. Дівчина з зовнішнім виглядом Helen Hunt може діяти в кіно і стати зіркою з таким зовнішнім виглядом! І вона зірвала не в розумних фільмах від життя інтелекту, але в гламурних молодіжних фільмах. І Sarah Jessica Parker теж. Це юна зірка в 1984 році.

І ось зірка.

Що я означу, коли я сказав, що Мадонна інепт імітація.

Навколо той же час, це те, що Kim Cattrall виглядав як.

І це молодий Cynthia Nixon.

Ну, солодкий: молодий і зелений - тарам-парам! - Памела Андерсон!

, Україна

лана-капризная