Історія турецько-Георгійського бронетехніки (5 фото + текст)

Наш військовий опис охоплюючої зброї, що називається це ппелят "катапталкс".
Вони вибивають його з ПТР або крупнокаліберного кульприта з спеціальною кулькою з ядром, тому що немає «роздуття» з кумулятивного пострілу. Ніщо всередині спалюється ... Але тримайте пошук.

Пристрій знаходиться в найбільш вразливому місці! На стику бронепластин. Це був дійсно снайпер постріл.

У броню з’явилася броня, і вигнав три грузинські солдати, які сидять на лавці в бойовому відсіку. Вони сидять з ременями для сидіння. Ремені всі в липкій крові. Але можна зупинити цей куля? У зв'язку з компетентним ударом швидкість була ще дуже гідною.

Кулька перетворилася на сидіння, поранений водієм, вдарив батончику і ricocheted... Пропонується, що якість турецької броні, акін до якості турецького просочення.

Тут броньований автомобіль, звичайно, не може стояти, і впав в кисть, де він скасував підвіску переднього важеля. Але в рем-баті я впевнений, що підвіска завариться. броньований автомобіль новий! Я підняв люків - Я дивився двигун, все ще пахне як завод. Здається, що Мішико в уряді, хтось досить скасував гроші, організувавши покупку цих бронетехніки.

христина42