Миржа йде додому (5 фото + текст)

Я не можу допомогти, але після цієї історії. Я не хочу відкликати або болить будь-яку національну ідентичність. Це хрест-пост з губ очних подій.

... У зв’язку з роз’ясненими звітами, ретельно складеними оперативним відділом ВМС України на основі колективних переглядів новин російського телебачення, персоналу незалежного ВМС України підозрюють, що Російський Чорноморський флот готується до деяких видів бруду.

Це право, ви хлопці. Я вгадав її двічі.

По-перше, Чорноморський флот, який багато хто довго дивився на блемному куті російського морського зоопарку, раптом прийшов до життя. Про опіки над Цхінвалом, він викинув довготермінову сонну фольгу і вибрав анкерів. Тоді він славно переїжджає до Новоросійських лісів і там, в цих краях, навіть примусив когось трохи. Мир.

... Коли морський бриз відірвав хмари порошкового диму, кількість психологів на зовнішніх берегах засихають до неявних висоти. Відбувся з трактуванням Чорноморського флоту, концепція «першого хлопця в с.»

576799 р.

По-друге, до великого сюрпризу Києва, Чорноморський флот вирішив повернутися до Севастополя. Куріння і підживлення. Подруги і господині. Немає попиту.

І назад.

Що було занадто багато. Це не вписався в будь-які ворота, не кажучи вже про київські ворота. Цього разу, щоб дати ковшам Мусковітам дізнатися, що ВМС є поганим жартом!

... А тепер зустрітися з російським невеликим ракетним судном Міраж, що надходить з Новороссійськ, є український лицар - ракетний каховка, борт У-154.

Це добре. Не заспокійливий. Яскравава картина - сторонні глядачі вже впав серце.

Щось буде, що буде...

Кап "Каховки" не здавалося б знати, що буде відбуватися. Продемонстрував продемонструвати військово-морську владу України. Але ось, як її повернути – розбити голову самостійно.

Демонстрально спить під голову Миржі? Зніміть його і загрожуйте його пальця? Вибір дій був насиченим, ніж коли-небудь, і ковпачок «Каховки», ймовірно, зробив щось схоже. Золотий і некомпромісний. Але, очевидно, це не доля ВМС, який день, щоб стати відомим для всього світу, блискавично-фаст Вікторія.

Права в середині ФВК - представниця бойових кораблів на "Каховці" підстрижена двигуном. Ні. Команда «Зупинити автомобіль!» українського ковпача, звичайно, давала, але тільки через статуеторію. З усіх боків команда вже була повним профансуванням, так як бортовий U-154 вже заморожився на місці, як приклеюється.

Заморожені, кам'яні розмотки в середині ФВК. механіка, яка височинить з човнових отворів, безпосередньо поширює руки. Кап звучав німим і дав нову команду. Над «Кахівкою» засвідчили сигнал «Планування без руху». Я не можу керувати. й

– Картина Репіна «Святий!» – помітила одну з берегів олокерів.

Російський кореспондент, який стоїть одночасно, захопив його мобільний: «Привіт!» З Севастополя. В’їзд до бухти заблокував український флот! Можливо, це політична провокація! . ?

"Вінду-вігація, ви, можливо, ви приводите пачки хмари ... й

Ну, вітер не дуже міцний. Але його цегляні дихати були достатньо, щоб переконатися, що знешкодження U-154 почав дрифт впевнено в поломці. З передбачуваними перспективами. Кап "Каховки" прокинувся по місту:
- Ургент! Радіо Ашор! Будь ласка, motherfucker!

Р

На березі загинув пальці. Після того, як Брауніан викинув екземпляри, сигнал остаточно отримав на адресу - ще одна краса і гордість ВМС знизилася стіна - мужка "Красноперекопська". Старі і фаршировані, як мамонт сита. У світі немає людей, які запам'ятають його молодими та полірованими. Який рік Військово-Морський флот не зламав гривні, щоб забарвити цю пороху з старовинними шинами...

Допомогти прибути вчасно.

Тоді виявилося, що на дредні "Красноперекопськ" десь обрізається черга.
- Опишіть. - З знанням справи сказав ковпачок "Каховки", точно пам'ятаючи, що його ракетний катер таке майно також зараз не знайдено ... З того, що вона була припливна до іншої плаваючої частини ВМС.

Остаточний чарівність мус-ен-сцену додано появою російського Миржі, просто лежачи на вхідних проходах.

Я повинен сказати, що на російському IRC напади ударної групи ВМС на справедливу сторону сприймалися з великою підозрою. Так, коли «Красноперекопськ» від бездіяльності пробивали свої шини «Каховка» і почали вичавити ракетний катер на берег, ІР відіграв бойову оповіщення.

Просто в разі.

Виконання команди на тестовому повороті, переміщення їх стовбурів артутомата «Мираж»...

... Саме там, де на човні з'явився катер і туга. І вони ловили, "Що ти божевільний? Ви божевільні? Не знімайте! Ми не маємо значення для ебать з ним. . ?

Невидимий голуб миру прокинувся між кораблями одностороннього флоту і викопаний на глибину.

Миржі знезалізували стовбури, злегка бокові, закруглені українські пара, заморожені на лижах і пішли на пікір. Бразенлі блискучі забарвлені після останнього бойового запуску "пірес" РК. Для жилетів з берега, гасіння феєрверків і російського прапора вівся.

З Стерна МРК, хтось з команди Ботсмана, розумно продемонстрував «Каховка» тор.

На «Каховці» і «Красноперекопськ» не зустрілися з оглядом. Він був радісним об'ємом. й

- Офіційні П.С.

«Севастополь, 22 серпня 2008 — RIA Novosti. Невеликий ракетний корабель Міраж Чорноморського флоту, який взяв участь у роботі з зусиллям Грузії до миру, повернувся в п'ятницю до головної бази флоту - Севастополь, кореспондент звітів RIA Novosti.

Згідно з військовими джерелами в Севастополі, це була ракетна система Mirage, яка знищила одну з чотирьох грузинських катерів, які запустили атаку на групу Чорноморського флоту суден з берегом Грузії з Малахітовим антиship комплексом на 10 серпня.

Севастопольські мешканці та гості міста привітали до бази з феєрверками, національними російськими прапорами та шаутами Ур.

У той же час представники студентського братства, які прибули з західних регіонів України, прогулялися по алеї Приморського бульвару з національними прапорами України, шанували «Шам» і «Дув» з чотирма представниками студентського братства, що супроводжуються восьми офіцерами поліції.

У 09.03 р. Миржа змогла до причалу, після чого демонстранти розширилися.

30 хвилин перед мирським підходом, ракетний човен українських військових сил Каховка прибув на основу на в’їзному ярмарку Севастопольської бухти, дефіантно почали працювати маневри з машинами на в’їзному ярмарку, після чого бугбоат підійшов до Каховки і затримував його на стенд демагнетизації. . . ?
Українська Новости

У-96