Гра.

Сервіс за кордоном завжди більш складний, ніж регулярний сервіс, якщо тільки тому, що ви постійно дивитесь. крок до права, крок зліва, і тепер є причина для міжнародного скандалу.
Незважаючи на всі навчальні заходи, вжиті командою, різні інструкції, статистика і інструкції, сюрпризи все ще іноді трапляються, і навіть такі, що принаймні підставка, навіть осінь.

У останній день вправі мій батько, потім лейтенант, почула вівчарки. Не потрібно було бути сім дюймів в лобі, щоб зрозуміти, що Comrade Lieutenant-General був надзвичайно нещастяним з чимось.

Зловити очей, коли він знаходиться в цій державі, засмаглява до самогубства - на краще, така зустріч може закінчитися в розтягнутому хребта і кільцевої неїдки в голові від ударних децибелів. А щоб дізнатися, що сталося дуже цікавим, і навіть корисним для майбутнього, і мій батько, вміло розібрався в складках місцевості, пішов до звуку.
У радіусі 50-100 метрів від загального намету він був пустельним, навіть трава була згинана до землі, що можна сказати про різноманітні тварини та інші звичайні кадри, які просто чекали відбійника, забиті в буругах, котлах, кухнях, і схильні бути ганчірками.
Поруч з наметом, старший лейтенант в танковому шоломі став з головою вниз, захопивши землю ногом, говорячи з усіма його зовнішнім виглядом: «Ам я що?» Я нічого!
До Старлі, загальний дилігентно подрібнює повітря:
- Де Макар не відправив каву! Північ! Повернутися до осі землі! Ні, я надішляю б'є! На підводному човні протріть вікна! Подаруйте галуси через легені! Захоплюючий танкер!
Його батько слухав інтерес до монологічних і запам’ятованих мовних поворотів. Знайте, для майбутнього.

С ***

Що сталося:
Іноземний міністр Чехословаччини мав свято. Чи є ювілей, або значний державний день, це не важливо. Важливо, щоб він зібрав в своїй країні проживання голови посольств і консульств різних країн Європи і влаштував шведський стіл з усіма наслідками.
По-перше, вивчаючи з росіян, після фуршету він організував загальну подорож до природи, щоб не тільки весело, але і провести день з перевагами для здоров'я. Увечері також включені полювання. Але не буде твердих людей, тягарованих з віком, задиренням дихання, спиртом і пивними дзвониками, бігти в болотах з гарматами в готовому пошуку гри? Звісно!
Все було продумано, в тому числі в цьому моменті. За допомогою чеських військових наметів були встановлені на найближчому полігоні, заспокійливі офіціанти були зношені в наметах з божезою і закусками, і дуже зручні такі, комфортні трамваї викопані на полігоні, стикалися з лісом, для мисливців, для зйомки від проне положення і з коліна. У цьому полігоні невелика трава дерші, голови, як тридцять, сорока, фортеця з собаками були вводжені в напрямку цього полігону, невелика трава дерші, голови, як тридцять, сороки ...

Старший лейтенант Макаренко, командир танкової компанії, разом з його компанією, повернувшись з «експертного» стрільби до місця розташування агрегату. Зламаний лісовий шлях для танку не проблема, і Макаренко, приклеївши його талії від люка, сам нагадує піратський стоячий на місті корабля - танк, що проходить через ліс плавно, а двигун світиться від командира асоціюється з буром і виростком соляного вітру. Ілюзію доповнилося періодичними ляпасами гілок на обличчі, добре, вона була досить солона морська вода кидається вітром в обличчя морського вовка!
Старший лейтенант був надзвичайно щасливий з днем і його бійцями, для відмінної зйомки він тепер поклонився з вдячністю і може навіть надзвичайний відпочинок! Настав час мріяти про те, що їхати додому.
Але чу! Що це таке? Що робити?
Макаренко різко підняв свою руку і врізав в шолом:
- Колонка, зупинка!

З лісу можна почути хофи. Носик Макаренка. В'язану голову протерти серед дерев, потім ще один і інший. Гра! Стара лейтенанта раптом розуміла всю чіткість і чіткість того, що саме йому немає в момент щастя! Не навіть відпочинок, ні. Його давні інстинкти були пробуджені на погляді бігової преси. Макаренко зраджує свої нострилі, вже відчуває запахи венозного обсмаження на косі...
Олену траву, вилущуючи над дорожніми кущами, проведіть право перед головним танком, відкидаючи апетитно її вирізами, шиями і засипними частинами.
Немає бічних страв! Як і стародавні! На рисунку обсмажити без солі і перцю, і їсти, відірвати шматки зубами, пожовчитися слиною від жаді. Головне, щоб тримати очі, думав Макаренко, і зірвав на останню занурю в лісі.
- Колонка! Як я роблю! – Макаренко замовив у жаді голос і торкнувся механіку водія на голові з пальмою, – поверніть ліву.
Цистерна, гойдалка і стирання березової бочки гармати, перевертається по дорозі, після оленя. Хто ще зробив той самий.
- З широким ланцюгом, обходячи стаду з фланців, вперед! - командир обстріляв у розбиття голосу, одночасно витягаючи справу з баштового кулемета ...

У лісі випустили чорні дизельні хмари і розводять в ліс. За травою. За ними було десять свіжих отворів. Похід собак і висівок гунтів, Старший лейтенант Макаренко, не слухав, він не був перед.

С ***

Посольні працівники основних потужностей Європи, таких як Німеччина, Франція, Італія, Іспанія, Великобританія, добре обігрівається спиртом, змістом і запаренням, влаштували свої смертні тіла в трамвайних полінах, на ковдрах камуфляжу зеленого кольору. Біля кожного шутера був помічником, готовий тримати зброю, протерти поту на приварному місці, або оптики від вигорання, і просто готовий порадувати в якому напрямку стріляти.
По-перше, на радіох huntsman, було повідомлено, що трава прийде в поле з хвилини до хвилини, після чого повітря заповнилося деякими незрозумілими кісточками, але вона була занадто пізно - кущі на краю поля, два сотні метрів від позицій, викладають і з'являлися перед мисливцями. Вже кілька амбулаторних зйомок, а потім з'явилася нічна марка, Армагедон і тихий жах.

У лісі розводять, розводять, шуок і знизилися, падають дерева, десять танків буквально мухаються до очищення, вони ходили в напівпричепці, затискаючи від муків, і привели все це деякими божевільними російськими, з піною на роті гасаючи над двигунами автомобілів - він повністю забули про шолома.
- Вогонь!!! - знебочений Макаренко, і притискав пускач кулемета ... Звичайно, він не бачив ніяких наметів або траншей переднього. Його очі були вкриті дикою грою!

Перше, щоб зрозуміти всю простоту навіть не більше мисливців-помічників, які вже стрибали в траншеї до своїх підопічних і закривали голову своїми руками, а посол Німеччини в Чехословаччині ... Він знав, що атака російського танку. З війни він дуже добре запам'ятався, як він виглядає і як він може закінчитися, тому що ледь слухав рот радянських броньованих машин двигуни знайомі колінам, він, незважаючи на свій гідний вік і вага, натискаючи його живіт на землю, ходьба як рак, в матерії хвилин перехопити відстань від траншей до лісу в пластоні, там він захопився в яру і заморожує. Ми шукали його за пару годин, але знайшов його спокійним, нехай блідий, він відразу явний, що людина боїться.
Іноземний міністр просто і непристойний і прокочується в паз, тому головний веселощі пропущений. Британський посол, з загальною прохолодою всіх англійців, загорнув себе в зеленому ковдрі, на якому він кладе, і претендував бути мумією, змащуючи пейзажем.
Посол Чаббі в Італії вилікував необов'язково на всіх мовах, доступних йому, не тільки під час цієї дії, але і пару днів після цього.
Спанісар просто захопив свою гвинтівку і пробивається.

А танкова компанія, яка зняла все дер, нарешті припинила. Драйвери Мослем піднімалися з автомобілів і почали викинути тушки на броню. Під час всієї операції мисливці залякалися з траншей дивували те, що це було, але не було голосів. Право, чому стріляти себе? мусульмани мають ці ножі.

С ***

- Як? Як ебать ви думаєте про це, мисливець? Це міжнародний скандал! з'явився загальний, в той час як Макаренко немов мовчав, шукаючи ноги. - Я не знаю. Чи можна ви уявитесь на заголовки? У великому, сміливому друку, це скажуть «російські стартують нову війну з цілою Європою»? «Масові зйомки польських робіт», праворуч? «Чому посол Німеччини в Чехословаччині?
- Я вбити тебе! Особисто! Я тебе захоплю! Доброго дня! Фантастика удачі!

У той час як загальний банкрут, на горизонті з'явився сигналіст. Він явно мав щось терміново, але боявся приїхати. У разі небезпеки дробиці на боці.
- T-t-t-t-t-t-comrade загальний! - офіцер зв'язку остаточно писав.
- Що? - В цілому вийшов.
- W-w-w-you на телефоні... Важкий.

Сівінг з кішки до п'яти, загальний все ще відхилений, змінив комплекс від малину до рівнинного червоного і пішов до на намет персоналу. У той же час був свого роду мирним і надзвичайно продуманим.
- Слухати Макаренко, де гра?
- Що?
- Гра, де це?
до Так що на кухні - Вони зараз ріжучі тушки.
- Візьміть вантажівку. Візьміть цю гру і перейдіть на цю адресу. Ви віддаєте гру, і ми припустимо, що справа закрита. Я покараю тебе, звичайно. Не буде міжнародного скандалу.
Старший лейтенант, який просто потрапив до звукової хвилі, закруглив очі:
- Чому?
Міністерство закордонних справ названо. Посоли в тому ж складі, як вчора, продовжують свято на дачній ділянці міністра. Нерве спокійно. Вони кажуть, що вони люблять спробувати веноз, який ви жорстоко загинув. Вони також говорять про те, що такий атракціон не бачив в будь-якому місці, а також попросив залишатися мовчать про інцидент. Особливо посоли Німеччини та Великобританії.

С ***

Зяючі венісон, Макаренко випило кожну тушку з сльозами на очах. Але тітка працювала, вона не була? Чи не це?

Український