Дитячий малюнок (10 фото)

Папа та інші дядьки святкують перемогу над Грузинськими

Люша і Марша Куевда, 8 і 10 років, Ясіноватая

Люша написав нам: «Да дуже щаслива і друга дядька дуже щаслива.» Ми побили неслухняні Грузини і всі інші погані. Дуже задоволений. А Маринка пофарбувала тільки квітку і зробив все інше.

Генеральний Nogovitsyn будує грузинський шпигун на прес-конференції

Павлик Рухлядюк, посилка. Поліни

Павлик пише: Генерал Ногвіцин провів прес-конференцію в Кремлі і раптом побачила грузинський шпигун і піддав йому пістолет. І він не потрапив до доброго журналіста з мечем. Навіть панк на другому ряду і два Negroes на третьому ряду. Бо він ярмарок. ?

Путін виконав Саакашвілі

Маратік Іванов, Мелітополь, 9 років

Маратік пише: «Для Путіна зловить Саакашвілі і відрізає голову, і собака Коні барки на Саакашвілі, оскільки вона розумна. й

Саакашвілі накази подрібнити осетинські діти з баком

Толя Ка., Павлоград, вул. Промислова, 4

Толик написав у своєму листі: «Діти вийшли в красивий одяг, щоб відсвяткувати відкриття Олемпеди.» Промивають і вимивають. А Саакашвілі замовили пригнічувати їх з баком !!! ! ?

Російські війська визволюють Феодосію

Наташа Н., вік 8.

Natasha коментує: На малюнку я фантазія, як ми будемо звільняти від кул. Ось картина мене і генетичного сусіда, як ми пішли зустрітися з лібертами. І пішов мій брат Саша погано і пішов в будинок.

Грузинські могили

Alevtina Nine, 12 років

Аличка пише нам, «Георгії погано». Вони вирішили підірвати пам'ятник своєму діду Сталіну. Вони вже запалюють матч. А російські війська вже приїхали на порятунку і вистріляють гармату на ворогів, щоб вони не підірвали пам'ятник хорошому діду Сталіну. І в будинку на третьому поверсі, це як я сидів, і це так я назвав російськими військами. І малювати пам'ятник своєму діду Сталіну, я допоміг мій бабуся Таї.

Російський танк дробиться в Україні

Петро Ткаченко, 5 клас

Петро прокоментував нас на телефоні: "ТИ HAW TAHK ZADAVIL BAHDEROVSA ЯКИЙ ГАДІЛЬНИЙ РОСІІ І ЗЕТЕІ."

РусскийУкраїнськаБеларускаяOʻzbek tiliEnglish

Висенка

Весенка нічого не писала, але тим, хто взяв на себе політичну інформацію, все зрозуміло.

Кущові сколі Саакашвілі, що втратив війну

Настя Нечипорук, 6 років, Іловайськ

Настя пише нам: «Буша підведена Сакашвілі до столиці Америки і схищає його, що він був фольгою і втратив війну і збиває його паличкою». І Дмитра Анатолійовича Медведєва в Москві

Затулін видає російські паспорти мешканцям неперевершеного Севастополя

Боря Стругалін, 7 років і 2 місяців, Балаклава

У своєму листі Боря написав нам про складне життя в окупованому Севастополі.

р/р