Особливості ранньої авіації

Повітряна куля коронації Наполеона

Я розумію, що коронація Наполеона, останнє досягнення науково-технічної думки, має бути фантастичним. Картка також відображає інші значні моменти в житті консула, кожен з яких був незмінно пов'язаний з димом.

р.

Арбань рятує італійські рибалки (1846)

Рятівку деяких висівок фольги італійським рибалок. Хочу привернути увагу до того, що момент плавання зображений, і чи не знаю особисто. Не особливо помітно, що рибалки мають намір покласти трохи клоу на невеликому човні, коли місця залишені в короткому поставці для трофейної фабрики.

командир Coutelle на сітці Майнца (1795)

Події, зображені на малюнку, дають кілька причин сюрпризу. Головне, що я не можу дізнатися, якщо Республіканці не знали, як або хотіли б зв'язати повітряні кулі. Яку потужність потрібно тримати це на мотузці? Або це можливо, що його можна контролювати по горизонталі?

3610Р. 4200Р.

Смерть від Madame Blanchard (1819)

Історія мовчить про те, що вона була, це мадам. Але вона залишилася гарно...

Замбеккарі і його два компаньйони в Адріатиці (1804 р.)

І два трахаються супутники. Наскільки багато дітей одягають ручники?

Гей-Луссак & Біот на 4000 м висоти (1804)

Це єдиний спосіб подивитися на образ геї Луксака, через який ми маємо достатні проблеми у класах фізики. Він не піклується, він плаває!

Р

Сходження Jacques Garnerin з парашутом (1797)

Виноград: Я вірно переконаний, що перша спроба при парашутному пожежі була ближче до 20 століття. Я не розумію, що. Доля героя невідомо.

Sebastien Lenormand проводить перший експеримент в парашуї, Montpellier (1783)

Одна хвилина слави, безлюдно.

Смерть Харріса (1824)

Я нічого не знаю про шлюби на небі, але з небесними розлученнями це ясно. Це відбувається без опцій.

Утопії аеродинамічної навігації в 18 столітті, збірна картка, ка. 1895

Радість лігалізу!

Перший повітряний рейс, який проводиться з Монгольф'єром Пілатре де Ройзерс і Д'Арландс (1783)

Найяскравіший – найяскравіший!

Фіма-псуклета

Категории

Смотрите также

Новое и интересное