332
Сорти за фото
Котел-виробник пише на своєму LiveJournal:
Є такий сайт... odnoklassniki.ru.
Я зареєстрований на ньому, але я не збираюся до поштового відділення без повідомлення.
Так що хтось взяв на свій рахунок і почав дати кожному поганим сортам.
Ви не знаєте, як хворі люди і які вони готові робити через напис «1» перед їх фото.
Чому це не так?
Хто ви будете ??? Чому ви приймаєте мої фотографії? Ось 1!
Хто ви?
Так чому, коза, ви руйнуєте свою статистику?
Пробити
Що ви думаєте про це? . . й . У мене є питання: ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Що ви даєте мені ставка?
Чи можете ви сказати мені, чому ми так низькі? Ми не знаємо один одного.
Молода людина, навчаюся тримати себе, особливо негативні, зрозуміти? Ваші фото, з принципу, я не зіпсує. ЛОЧ
Ви можете дивувати те, що ебать ви дали мені 1, не сподобалося ебать, щоб піти на мій сторінку! Про нас
шемале
І чому це 1 точка його створення?
Діти, не йдуть на прогулянку...
Чому ви даєте мені один?
Де ви зараз???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Я не знаю, що блок для.
Ви хочете думати про те, як поліпшити вашу фотографію? Я бачу, майже однозначно. Може бути, ви будете мати більше задоволення, huh?
Я не прийшов до вас, я не трахнув мене !!!
Добре, здавалося б, з рівнем підготовки в СДП і вашим красивим обличчям - ваш бізнес кар'єру буде розвиватися тільки в одному з пельменів передмістя, а ще далі я можу допомогти з зайнятістю.
Гей, ви отримали кульки, змішані вгору?
Чи є те, що у вас є штани?
Ja tvoi rot jebal Gandon Obkoncheni, chlenosos!
Kavoa xyja ti 1 postavil?
Я v tvoi pidararasticheskie ryki konchal !!!
Пробити
Що потрібно боляче тебе? Я прошу тебе, не турбувати.
Вирізати волосся першим ... ram
Ви помперли?!
Якщо я коли-небудь зустріти вас в області ті ебатьін' Козаки не приречені! Дорогі друзі!
Порадуйте людей, які хочуть їх лікувати!
Що ебать ви забули на моїй сторінці?
Найрозумніший, так! Приходьте, швидко стирайте сорт 1 з мого профілю.
Що ебать ви кладете один на?
Що не сподобалося про фото 5+? Я хочу зрозуміти.
А що не подобалася картина з качки?
Ви навіть не боїтеся швидкості! Виброхвост
Чому ви так не знаєте?
Я не знаю!!! Я шкода в відповідь! звісно!!! але я чую чоловіка від страшного лікування до себе.
Тексти пісень, а це означає: Я бачив, що ви трохи scum десь. Як я пам'ятаю WOOD!!!
Наші клієнти
Привіт! і чому ви сказали мені 1???????????????????????????
Ви не маєте нічого іншого.
Помилки Перевірити фотографії першим.
Я зустрілася з вами, і я гона ебать вам для цього, дупа.
Які ці "1" марки ???
Дякую. Дима процвітає або просто не лікує?
Ви дупу!!! Поставте фотографії першими, а потім через інші петлі! Ідиот!
Шановний Денис Чикін!
Що підкаже вам, щоб дати мені пропозицію? Що молодий вік?
Захопити 1 на малюнку дитини!
Не прокоментуйте свої фотографії!
О, ви загинете фашистом! Як ти кладиш мої фотографії з блоку! Так, я знаю, де ти спінінг!!! Будьте обережні, залишаючи вхід і поверніть по вулицях !!!
Дитина. Що таке? У житті немає щастя? Gee-gee ...
Учили мене в 695 Чикін, ймовірно, ваш тато. Я повинен сказати йому, щоб почистити вуха. Хоча це пізно, дитина виросла. Ви повинні приєднатися до армії, Дениса. Я можу побачити, що ви робите багато ситу.
Син! Не біжить мене. Чи можуть бути проблеми.
Син ірда ви не будете йти до вашого тітка, і дівчата, які ви... іноді ви...
Ви чортуєте клоу?!
Чому ви даєте мені рахунок?
Дякуємо за оцінку.
Я не знаю, що таке жорсткість.
Шукайте, ви отримали щось змішане! Який художник ви оцінюєте? ?
Дитячий відпочинок ()
Залишити коментар
Ви даєте мені ті ебать рейтинги?
Що таке ебать?
О, ви повинні бути настільки крутими, навіть якщо у вас була невелика освіта, вам не варто.
Коментарі до myphotos.ru
Тімати не пускати його мирно.
Ми всі хворі?
Гоголіни !!!
Хий волосаті!
А де ти отримаєш?!
свінгери
ромби
Chlenosi i pizdalizi paleri jebanie!
Наслідки вживання їжі з макдацької їжі)
Немовля
Я бачу, що це голова!
Хлопчик виріс, а інтелект не тримається з ним.
Парамедика прибув просто прямо.