Jennifer Aniston Вона сказала, що не відмовляється від ковпачкових тіл з Lindsey Vonn або Gisele Bundchen

Величезна кількість жінок мріє про таку фігуру як Дженніфер Аністон, але, як вона виходить, зірка «Друзі» вважає, що вона не має ідеальної фігури, але Gisele Bundchen, на її думку, є власником ідеальної форми.

Дженніфер розповів про те, що вона любить їсти на сніданок до улюблених телевізійних шоу.

Ми не будемо судити Дженніфер строго, ми зробимо знижку на те, що журналіст запитав відповідне питання. Серед дівчат, з якими Аністон хотів би закрутити місця не тільки розкішні Giselle, а й друг тигрового дерева Lindsey Vonn.

Gisele Bundchen (ліворуч) і Lindsay Vonn (праворуч) - ці два дівчата хочуть бути як Jennifer.

Lindsey Vonn - відомий американський лижник, чемпіон 2010 Олімпійських ігор.

Gisele Bundchen є одним з найвідоміших бразильських супермоделей у світі.

Мені сниться пропустити професійно, як Лінсей Вонн. Я також хочу, щоб я мав тіло, як Giselle. Чому? — сказав журналіст Сама Дженніфер.

Актор, який нещодавно перетворив 45, розкриває деякі незначні факти про своє життя в журналі «Себе». Наприклад, Дженніфер відверто зарекомендував, що любить коктейль «Блодія Марія», любить співати в караоке і не приймає себе в Instagram.

Аністон - сказав він не розуміє, чому кожен бере фотографії себе, а потім розміщує їх в Instagram.

Я не маю Instagram, - сказав він. Я не фанат самій, щоб сказати принаймні. Я не розумію, чому ви повинні зробити це. Я думаю, що у мене є достатня кількість фотографій, тому чому вони додають більше?

З іншого боку, Дженніфер приймав, що вона любить милі тварини, має недільний ранковий сніданок яєць і сумочка і любить шоу Джиммі Фон.