Чоловічий бренд MAC

Косметична компанія MAC оголосила про свою співпрацю з Новою Зеландією рок-компанією Lord, щоб створити лінію декоративної косметики обмеженого видання. Бізнес-карта 17-річного переможця Граммі – помада глибокого ягідного або фіолетового кольору.

Тепер шанувальники можуть спробувати на своєму вамп-стилі образ: хоча деталі практично невідомі, очевидно, слід очікувати екстравагантної палітри відтінків в дусі готики.

Зірка славиться тісно співпрацює з Амбером Сухдоном, старшим артистом MAC в Океанії, який супроводжує співачки на турі.

Я любила MAC косметика з дитинства: Я пам'ятаю збереження для мого першого MAC помада, коли я був 14, а потім 20 моїх подруг використовували його!
66429.

Працівники лорда у співпраці з Американським брендом Rihanna, Karin Roitfeld та Beth Ditto.

Бренд MAC має свою особливу естетичність, яка, на мій погляд, завжди була попереду моди. Це буде приємно працювати з ним на нових продуктах, які я використовую майже кожен день і ніч. Я сподіваюсь, що ви будете насолоджуватися, сказав Господь.
Особливо популярний бренд MAC (MakeUp Art Cosmetics - "косметика для макіяжу художників") макіяж шоу-програм і моделі. Ця косметика є «загарена» для професійної фотографії та відповідає всім вимогам професіоналів.

Збірка буде проходити в червні 2014 року.