Прозорий світ Роба Мульголланда

Sculptor Rob Mullholland відомий для створення світу за межами реальності. Його серія прозорих і дзеркальних скульптур - це дивовижна і незвичайна ідея, яка просто зачаровує.

3610Р. 4200Р.

Ви бачите мене...

Монтаж як атем для захисту тварин.

Ви бачите мене...

Роб живе у Великобританії. Його роботи продаються в Великобританії і далеко за її межами. Багато наказів робу виготовляються урядом, пам'ятаючи, що Мулголланд дуже суворий у своїх ідеях. Його скульптури виглядають досить простими, неприємними і «загальними».

Вода обмежена

Музей «Рабочий квартал Амури» Скульптура висловляє прохідність життя людини і наше еволюційне близькість до найпростіших форм життя.

Подача часу, 2012

Подача часу, 2012

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Він любить прозорі акрилові установки. Він виглядає досить незвичайним і загадковим. Реальний світ привидів і тіней.

Чотири сезони, 2013 – Ця установка була встановлена в с. Пертшир біля готелю Four Seasons. Ендрю Lowe, власник готелю, попросив, що фігури будуть налаштовані, якби вони були зустрічі і побачити гостей, які прилітають в готель на поромі.

Чотири сезони, 2013

Левітація в лісі, 2013 – фігура встановлюється на набір тонких сталевих дротів, які не видно під час фотографії. Остаточний ефект можна досягти тільки шляхом обробки фото в редакторі. Апокаліптична сцена була зроблена відразу після 2012 року, коли весь світ чекав кінця світу.

3610Р. 4200Р.

Левитація в лісі, 2013

р.

Левитація в лісі, 2013

Гардіан - скульптура створена з полірованої до дзеркального блиску металу. На малюнку висотою 2.7 м.

Охорона.

Проект проти забруднення. Люди зображуються окремо від сміття, якби вони не робили з ним.

Екологічний проект

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми не є частиною того, що ми робимо з природою. "Ми тут не можемо побачити, що я хочу сказати про людей. Ми попередили, що ми невидимі і що ми не сміття.
Фермери, які проживали в Шотландії, перед світовою війною, я ніколи не живу тут. Це іржі історії, зрізна версія поселення. Сьогодні все тут переросло з травою. Нагадуємо про минулі часи. Скульптура розташована в Аберфойлі, Шотландії.

Рудімент, 2009

Відеозйомка в Аберфойлі, в якому можна побачити, як фігурки акрилу виглядають в реальності.