Mike Hollingshead - екстремальна погода фотограф

Майк називає себе штормом. І це правда. Американський фотограф з Небраської активно слідує за новинами, чекаючи на бурі або урагані, щоб розпочати в одному з держав, що поспішають там і ризикують його життя, знімаючи фотографії з порушенням торнадо або торнадо.

Шторм в Небраській, Травень 2004

Тексти пісень, а це означає: Його фотографії є дуже красивими, але просто як порушення, оскільки вони реальні. Більшість з них виконано в Небраській та Південній Дакоті.

Південна Дакота, шторм

3337006 Габаритний зображення

Шторм в спеку 43 градусів в Південній Дакоті

Baudle Tornado в Південній Дакоті, 2010

Пристрасна примхлива для своїх робіт ґрунтується на вічній краї людини за заборонені явища. Де ще можна побачити реальні зображення хаосу та природної влади, не залишаючи дому та ризикуючи нічого?

Південна Дакота, "Ехо Штормів"

Торнадос в Канзас

Торнадос в Небраській

Пост-сторм хмари в Небраській

Херсон

Небраська, шельфи хмари

Тварини залишають автостоянку до закінчення буріння

Я починав шорти в 1999 році, вчинив, як дитина, не відсутній. Є багато ураганів в Америці, багато хто має свої імена. Але не має свого портфоліо.
Сніжкові бурі не рідкість в Північній Америці: все заморожені, дерева зламані, бліцард відкинуться, а щільно голі снігопади омолоджують шкіру. Після буріння всі об'єкти, дроти, гілки дерев стояти, покриті скоринкою заморожених крапель.

Прогнозування чергового сноутераму і наслідків минулого

Водіння снігу

Після снігу

Наслідки снігососа

У 2004 році Майк кинути свою роботу і почав створювати серію фотографій погодних подій. У своїй колекції є багато циклів катастрофічних і просто красивих моментів: hurricanes, бурі, відбійники, бурі, хвилі, нічне небо, тумани, заморозки.

Північна Америка багата природними явищами, які майже не мають аналогів в інших частинах світу і на інших континентах.

Подвійний веселок в Канзасі

Переповнення хмар

Майк знімає вогнища, зоряне небо. Такий загальний шедевр - концентричні зіркові кола в небі - виходить завдяки швидкому обертанню лінзи. У зв'язку з великою кількістю і щільністю яскравих, тісних просторих зірок, озеленених і практично нереальних панорам.

Iowa нічне небо, полярні вогні

Старрі небо над Великим каньйоном

Фог над Великим каньйоном

Фог над Великим каньйоном

Я люблю тварин дуже багато. Я не схожа на те, що багато хто з них оздоблені, особливо ті, які просто протипоказані. Я просто бачу це величезне життя заблоковано. Тільки людина може це зробити.

Людина завжди обмежена. Уявіть, що у вас є лише десять років, щоб жити. Я запевняю вас, ви будете стрибати як угору і почати жити, не існує. Коли я зрозумів це, я кинути свою роботу і зробив що я любив. Спочатку було важко, але потім я почав платити за мої фотографії і речі, які сортували. Я не порівняю людей і тварин для нічого. Просто знімайте ланцюги. З себе. І мій собака. Це буде як спалах блискавки. Як і для всіх.

Освітлення в Канзасі

Освітлення по скелі Девіла в Небраській

Легка над річкою Міссурі під час затоплення

Я купила камеру в 2002 році. У 2004 році він придбав пучок DVD-дисків, які були досить дорогі, і почав записувати свої фотографії на них. Сайт був створений в 2000 році, спочатку були фотографії не найкращої якості, але я працюю на цьому сайті, і тепер я розміщую роботи у великій роздільній здатності, інакше що точка зору на цих чудових фотографіях?
, Україна

Майк на фоні снігової рівнини в Небраській

Я віддаю перевагу Canon камери. Однак вони не можуть відповідати техніці Самянс, особливо якщо потрібно фотографувати нічне небо.