751
Eva Schuster і її оригінальні ювелірні фотосесії
Німецький дизайнер, ювелірний конструктор Eva Schuster, вирішив привернути увагу до колекції ювелірних виробів в нестандартному режимі. В якості основних моделей використовуються чорні спортсмени.
Колекція ювелірних виробів 2010
Я знаю основні закони реклами. Здійснила кожну можливість одночасно. Що привертає увагу? Світло еротичні перегони? Абсолютно. Темна магія шкіри. Красивий малюнок. Татуювання. Голі частини тіла. Атипічний підхід: модель - людина! Він відразу стає i-stopper.
р.
723168
Перші аналогічні тести були зроблені в 2008 році. Тоді фото не здавалися публіці або яскравими або цікавими. Суспільство заповнюється схожими ідеями.
Кільце з 2008 р. ювелірна колекція
Тому в наступному фото підбірку вже присутні жінки, але разом з чоловіками.
, Україна
В результаті продукція Eva’s відразу привертає увагу і не тільки в Німеччині. Хоча її твори абсолютно звичайні: найпростіші harnesses-lariat, кільця щільних бісероплетених килимок і намистин у вигляді бісеру. Однак є багато ювелірних виробів.
Кільце, 2008
бісер, 2008
р.
Кольє, 2008
Всі витрати, як ви готові платити за це. Я знаю, що я можу перевірити свою роботу дорого. І я це, тому що я можу.
Згут-Мар'ят, 2008
Я знаю основні закони реклами. Здійснила кожну можливість одночасно. Що привертає увагу? Світло еротичні перегони? Абсолютно. Темна магія шкіри. Красивий малюнок. Татуювання. Голі частини тіла. Атипічний підхід: модель - людина! Він відразу стає i-stopper.
р.
723168
Перші аналогічні тести були зроблені в 2008 році. Тоді фото не здавалися публіці або яскравими або цікавими. Суспільство заповнюється схожими ідеями.
Кільце з 2008 р. ювелірна колекція
Тому в наступному фото підбірку вже присутні жінки, але разом з чоловіками.
, Україна
В результаті продукція Eva’s відразу привертає увагу і не тільки в Німеччині. Хоча її твори абсолютно звичайні: найпростіші harnesses-lariat, кільця щільних бісероплетених килимок і намистин у вигляді бісеру. Однак є багато ювелірних виробів.
Кільце, 2008
бісер, 2008
р.
Кольє, 2008
Всі витрати, як ви готові платити за це. Я знаю, що я можу перевірити свою роботу дорого. І я це, тому що я можу.
Згут-Мар'ят, 2008
Неповторний американський жіночий спрощує використання слова Bossy
Mike Hollingshead - екстремальна погода фотограф