Модні натюрморти Бели Борсоді

Яскравий, творчий, дуже відомий модний фотограф Bela Borsodi ніколи не перестає дивуватися своїми творчими ідеями. У світі, де все, здається, було придумано, Бела постійно знаходить нові форми.

Колекція Blue Janes

Особливу увагу заслуговує всі її роботи.

Аннателле для Пради

BLOOMINGDALES, PRING 2008

р.

Сумки для люстри

р.

Документація Колекція

ELLE ITALYA, LTO PROFILO Колекція

Бела народився і живе у Відні, тому більшість її інсталяцій рекламуються в європейських виданнях. І це життєздатність, адже з такою хитрістю, вона буде дуже цитувати в усіх країнах світу.

Колекція Fraulein, 2HANDTUCH

Galeries, Lafayette FW Колекція 2008-2009

р.

GLAMOUR ITALY, CRAZY ART Колекція

GLAMOUR ITALY, CRAZY ART Колекція

Пас де чарівна

SELFRIDGES & CO

Бела дивно витончено поєднує динамічну, демонстративну сексуальність і естетичність рекламної композиції. Її робота вражає, але повністю позбавлена будь-якої вразливості.

р.

Tatler, Колекція сепарації

р.

Tatler, для експрес-матеріалів

Tatler, для експрес-матеріалів

Яскраві кольори, бігові відтінки кольору, завжди унікальні ідеї та перевірена геометрія «натюрних життів» від модних колекцій – всі відмінні риси композиції Бели. Ви можете заплутати її з ким завгодно.

Потужність і слава

Потужність і слава

Журнали

Vogue Russia, Mikimoto Колекція

W MAGAZINE Колекція продуктів харчування

Бела народився в 1966 році, вивчав графічний дизайн і образотворчі мистецтва, переїхали в Нью-Йорк в 1992 році, і в 1999 році зосередилися на все життя фотографії, яка є її основною роботою і хобі одночасно.

WAD MAGAZINE, Ідея алфавіту

р.

WAD MAGAZINE, Ідея алфавіту

SZ MAGAZINE для 12KATZEN

SZ MAGAZINE для 12KATZEN

Bela публікується в відомих виданнях: Elle, Гламур, Vogue, Esquire, New York Times і пара десятків європейських респектованих журналів. Його постійними клієнтами є Hermes, Bloomingdales, Swarovski, Puma, Uniqlo, Nike, Rocawear і багато інших відомих брендів.

Настінний журнал

Ялк. COM, обличчя моди

Хочу кинути виклики. Я люблю спотворювати сприйняття і я завжди намагаюся зрозуміти світ навколо нас. Дуже гострий розум, щоб прогнозувати, які результати будуть любити. Якщо я працюю над проектом, я завжди пропонує безліч варіантів, і залишаю тільки той, що може дійсно доторкнутися до рядків серця.
р.

Колекція TATLER, PERSONA

Більше ідей можна знайти на сайті belaborsodi.com.