Monica Bellucci прибуває на відкритті Dolce & Gabbana Corner в Москві

Monica Bellucci представила косметичний бренд Dolce & Gabbana. 12 березня Моніка прибула на відкриття нового кута в ЦУМ Москва, що супроводжується двома творцями бренду Domenico Dolce і Стефано Губна. Крім того, чудовий італійці презентували помада Класичний крем, представлений в 12 тонах.

Стефано Губана, Monica Bellucci та Доменіко Долце

Моніка провів багато часу з гостями заходу, взяли участь в автограф-сесіях, запрошували на вечерю, поспілкувалися з соціальними та представниками шоу-бізнесу.

Надія Sagittarius і Monica Bellucci

Яна Рудковська та Моніка Белучі

Я люблю Росію. Тут є неповторний дух свободи, і це так близько до мене!
р.

Алла Вербер, Моніка Белучі та Доменіко Дельце

У одному тривалому інтерв'ю Моніка сказала, що вона не була прикріплена до брендів.

Краса - це особиста справа кожної жінки, нічого стандартного. Якщо ви обираєте відомий бренд помада, то це не означає, що ви станете краще, ніж хтось інший. Кожна краса має свій шлях.
Р

Моніка під час інтерв’ю

Але робота, і говорити про те, що ви рекламуєте, необхідно. Звісно, Моніка попросила які відтінки помади вона воліє в новій колекції. Моніка відповіла двома: Девіл (на вечір) і Петал (для денний макіяж).

Стефано говорить про свою улюблену акторку:

Вона не навіть обличчя нашого бренду, оскільки вона сама красива жінка в світі, відповідно до вкладок і чоловіків, які послідовно проголосують за її у всіляких рейтингах. Ноп. Це просто те, що вона є втіленням пристрасті і благородства, і це те, що ми хочемо довести до світу, ми створюємо продукти, які просто пристрасно, і хто, якщо не Моніка, покаже нам краще?

Моніка красива, я буду тебе!

Категории

Смотрите также

Новое и интересное