676
Monica Bellucci прибуває на відкритті Dolce & Gabbana Corner в Москві
Monica Bellucci представила косметичний бренд Dolce & Gabbana. 12 березня Моніка прибула на відкриття нового кута в ЦУМ Москва, що супроводжується двома творцями бренду Domenico Dolce і Стефано Губна. Крім того, чудовий італійці презентували помада Класичний крем, представлений в 12 тонах.
Стефано Губана, Monica Bellucci та Доменіко Долце
Моніка провів багато часу з гостями заходу, взяли участь в автограф-сесіях, запрошували на вечерю, поспілкувалися з соціальними та представниками шоу-бізнесу.
Надія Sagittarius і Monica Bellucci
Яна Рудковська та Моніка Белучі
Я люблю Росію. Тут є неповторний дух свободи, і це так близько до мене!
р.
Алла Вербер, Моніка Белучі та Доменіко Дельце
У одному тривалому інтерв'ю Моніка сказала, що вона не була прикріплена до брендів.
Краса - це особиста справа кожної жінки, нічого стандартного. Якщо ви обираєте відомий бренд помада, то це не означає, що ви станете краще, ніж хтось інший. Кожна краса має свій шлях.
Р
Моніка під час інтерв’ю
Але робота, і говорити про те, що ви рекламуєте, необхідно. Звісно, Моніка попросила які відтінки помади вона воліє в новій колекції. Моніка відповіла двома: Девіл (на вечір) і Петал (для денний макіяж).
Стефано говорить про свою улюблену акторку:
Вона не навіть обличчя нашого бренду, оскільки вона сама красива жінка в світі, відповідно до вкладок і чоловіків, які послідовно проголосують за її у всіляких рейтингах. Ноп. Це просто те, що вона є втіленням пристрасті і благородства, і це те, що ми хочемо довести до світу, ми створюємо продукти, які просто пристрасно, і хто, якщо не Моніка, покаже нам краще?
Моніка красива, я буду тебе!

Стефано Губана, Monica Bellucci та Доменіко Долце
Моніка провів багато часу з гостями заходу, взяли участь в автограф-сесіях, запрошували на вечерю, поспілкувалися з соціальними та представниками шоу-бізнесу.

Надія Sagittarius і Monica Bellucci

Яна Рудковська та Моніка Белучі
Я люблю Росію. Тут є неповторний дух свободи, і це так близько до мене!

Алла Вербер, Моніка Белучі та Доменіко Дельце
У одному тривалому інтерв'ю Моніка сказала, що вона не була прикріплена до брендів.
Краса - це особиста справа кожної жінки, нічого стандартного. Якщо ви обираєте відомий бренд помада, то це не означає, що ви станете краще, ніж хтось інший. Кожна краса має свій шлях.

Моніка під час інтерв’ю
Але робота, і говорити про те, що ви рекламуєте, необхідно. Звісно, Моніка попросила які відтінки помади вона воліє в новій колекції. Моніка відповіла двома: Девіл (на вечір) і Петал (для денний макіяж).
Стефано говорить про свою улюблену акторку:
Вона не навіть обличчя нашого бренду, оскільки вона сама красива жінка в світі, відповідно до вкладок і чоловіків, які послідовно проголосують за її у всіляких рейтингах. Ноп. Це просто те, що вона є втіленням пристрасті і благородства, і це те, що ми хочемо довести до світу, ми створюємо продукти, які просто пристрасно, і хто, якщо не Моніка, покаже нам краще?

Моніка красива, я буду тебе!