Підвіска для улюбленого хобі зліва додому

66-річний рибалок Петро Ральф, відставив плечу на всі переваги життя, в тому числі його будинок вартістю 375,000 доларів, де жив з дружиною і почав новий рибний життя біля водойми.
708548.

Не дивлячись на те, що шлюб був щасливим, колишній покрівель щодня проводить і ніч на Орхіде озеро в місті Дорчестер, Оксфордшир, і його компанія є тільки його Мансорширський тер'єрний цукор. Людина витрачає близько £6,000 (багато $9,000) рік, який живе озером і тільки залишає свій новий будинок двічі на рік: на тиждень влітку і протягом декількох днів на Різдво.

Панс. Ральф підтримує хобі свого чоловіка, зателефонувавши йому щодня, відвідавши його один раз на місяць і приніс йому чистий одяг, продукти харчування і інвентар.
"Я пішов на риболовлю і не повернувся назад, - сказав Петро. "Якщо він щасливий, я щасливий. й

Всередині його зелений намет, Пітер має невеликий акумуляторний телевізор, газовий холодильник і ліжко стілець. Крім того, у фермерського господарства є піч барбекю і газова плита, яку він використовує для приготування хряща і кролика, які часто знімаються на вечерю.

Пенсійник вже спійманий 14 кг дзеркального коропа, але все ще сподівається, щоб зловити більше. Після переходу до Орхідеї в 2010 році він використовував 486 кілограмів приманки. Людина навіть сплачує робітників для підтримки саду і газону за його відсутності, згідно пошти Online.

, Україна

Знак біля будинку Ральф.

«Я захопився риболовлею, коли я був сім років. Тоді ми пішли з друзями до містового місту з рибними прутами і з того часу риболовля забрали мене. Я завжди насолоджувався процесом без зайвих зусиль. Як я отримав старше, я став членом рибальського клубу і купила найкраще обладнання. Тепер я щасливий, що я можу зробити те, що я люблю весь день довго, Петро додав. Він також сказав, що він хотів провести решту свого життя риболовлі.

Колишній будинок.

Джерело: www.dailymail.co.uk