Найбільший студентський гуртожиток в Скопье, Македонія

Зустрічайте найбільшого студентського гуртожитку в Скопье, Македонія під назвою Goce Delchev. Має близько 1 200 студентів. Весь світ цього гуртожитку славиться своїми неповторними умовами життя. Чи не ви? Прийміть невеликий тур. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
р.

Вхід до одного з чотирьох будівель. Труби не змінені протягом тривалого часу, а потім є ці пудри. Ви думаєте, що вони швидко ліквідуються. Я запевняю вас, що студенти перейдуть на наступний курс, а не вирішувати цю проблему.

Прийом. З правої сторони паперу він каже: «Не гаряча вода». Проблема буде вирішена. (Коли?) Ліворуч «Якщо у вас є хлопець, промийте його». (Лугс) Наявність гарячої води непередбачувана. А схема гарячого водопостачання організована таким чином, що перші шість місяців гарячої води знаходяться в перших двох блоках хостелу, а другий шість місяців в іншому місці.

Коридор. Немає світильників. І вологі сліди на підлозі.

Більше коридорів.

Незабаром на стіні будуть піддони.

р.

Це єдиний теплий радіатор на поверсі. Один в передпокою.

Їдальня. Лінія. Якщо ви хочете їсти, поставте заздалегідь. Для 4 студентів достатньо їжі.

черга

Їжа. Харчування з різноманітністю. Паста / паста і курячі / ковбаси. Закуски, що працюють на їжі, іноді вони можуть бути випадково їсти

Паста з ковбасою (смажена таким чином ви не зможете зрозуміти свій оригінальний стан)

Картопля

Салат. Це насправді пластина спряжених цибулю.

фуршет

р.

Це те, що студент магазин виглядає як продаж купонних товарів. Студент сплачує приблизно 55 євро на місяць для проживання, і ведучий видає йому купон на 65 євро, який він може витратити в цьому місці. Адміністрація говорить про те, що ціни тут в 2 рази нижче ринку, але насправді 99% від часу лічильники порожні.

Я думаю, що я розумію...

Сонцезахисні собачі спати в кімнаті відпочинку

Ось «номер», в якому ви повинні існувати.

471359

Красивий, постійно змінюється вологий візерунок на стелі.

Кожен номер.

Сушильний одяг

р.

Стандартний матрац. Щоб замінити його, вам потрібно або гроші або коліно протягом шести місяців.

р.

Туалет

Ванна кімната. Дещо зламався і стеля впав. У ванній кімнаті немає. Не зафіксовано протягом 2 місяців.

Одна з кращих санвузлів в гуртожитку.

3789225

Пристрої для зливу води з стелі. Інженери ростуть

Шафи

Я думав, що це фото з Прип'яті, але ні.

р.

Сюр в загальному туалеті в наступному будинку.

Коридори. Це другий поверх. Так сталося, що труба лопається на сьомому поверсі, що не дивно. Вода протікає протягом всього дня до першого поверху. Як казка йде, "Не один п'ятий..." Ліфти ламаються кілька разів на добу, тому швидше ходити в приміщення на 15 поверсі. 2 роки тому, один з ліфтів впав в вал, непристойно не був Другий випадок стався нещодавно. Студент постраждав зламану ногу і змови, але пережили.

Вдихати і піти в туалет.

Якщо ви втратите все, ніхто не помітить.
Це суворе життя студентів Македонії.

Джерело: muz4in.net