718
Збірка двигуна
Двигун Stirling - за офіційним джерелом - теплова машина, в якій рідкий або газоподібний робочий орган рухається в закритому обсязі, добре, або просто, тип зовнішнього згоряння двигуна. Для практично будь-якого макіяжу, це може стати справжнім препаратом, як тільки ви бачите його в роботі. За словами автора: Я хочу розповісти вам, як я збираю подарунок на день народження. Він був замовлений дружиною (як ви дуже багато) в Німеччині, вирушив на посаду близько місяця (завдяки до російської пошти). Пакет важкий, 2.7 кг. Час, проведений на збірці, близько півдня з перервами на «оживлення» та «похід з дітьми».
Зміст коробки. Все добре упаковано – німці.
Всі викладені і готові до складання. Інструкції - німецькою та англійською мовами.
Розпочалася збірка...
23714.
Я зроблю шматочок разом на підставі.
Колесо встановлене дуже важко ...
Але незрівнянно світліше основного заліза, всередині якого переміщається поршня.
Більшість робіт виконано.
Ще один кут.
Складання завершено. Чистий спирт в пальці. Вода заливається в трубу для охолодження двигуна. По суті, він прогріває - мати, не загрожувати. Після 4-5 хвилин не можна доторкнутися до тіла.
Це двигун у відео. Це в основному весела іграшка. Іноді я починаю і радію, як дитина.
-img13---
Джерело: Мінормін
-img14---
Джерело: рибальська сітка
Зміст коробки. Все добре упаковано – німці.
Всі викладені і готові до складання. Інструкції - німецькою та англійською мовами.
Розпочалася збірка...
23714.
Я зроблю шматочок разом на підставі.
Колесо встановлене дуже важко ...
Але незрівнянно світліше основного заліза, всередині якого переміщається поршня.
Більшість робіт виконано.
Ще один кут.
Складання завершено. Чистий спирт в пальці. Вода заливається в трубу для охолодження двигуна. По суті, він прогріває - мати, не загрожувати. Після 4-5 хвилин не можна доторкнутися до тіла.
Це двигун у відео. Це в основному весела іграшка. Іноді я починаю і радію, як дитина.
-img13---
Джерело: Мінормін
-img14---
Джерело: рибальська сітка