Збірка двигуна

Двигун Stirling - за офіційним джерелом - теплова машина, в якій рідкий або газоподібний робочий орган рухається в закритому обсязі, добре, або просто, тип зовнішнього згоряння двигуна. Для практично будь-якого макіяжу, це може стати справжнім препаратом, як тільки ви бачите його в роботі. За словами автора: Я хочу розповісти вам, як я збираю подарунок на день народження. Він був замовлений дружиною (як ви дуже багато) в Німеччині, вирушив на посаду близько місяця (завдяки до російської пошти). Пакет важкий, 2.7 кг. Час, проведений на збірці, близько півдня з перервами на «оживлення» та «похід з дітьми».

Збірка двигуна

Зміст коробки. Все добре упаковано – німці.

Збірка двигуна

Всі викладені і готові до складання. Інструкції - німецькою та англійською мовами.

Збірка двигуна

Розпочалася збірка...

23714.

Я зроблю шматочок разом на підставі.

Збірка двигуна

Збірка двигуна

Колесо встановлене дуже важко ...

Збірка двигуна

Але незрівнянно світліше основного заліза, всередині якого переміщається поршня.

Збірка двигуна

Більшість робіт виконано.

Збірка двигуна

Ще один кут.

Збірка двигуна

Складання завершено. Чистий спирт в пальці. Вода заливається в трубу для охолодження двигуна. По суті, він прогріває - мати, не загрожувати. Після 4-5 хвилин не можна доторкнутися до тіла.

Збірка двигуна

Це двигун у відео. Це в основному весела іграшка. Іноді я починаю і радію, як дитина.

Збірка двигуна

-img13---

Джерело: Мінормін

-img14---

Джерело: рибальська сітка