Історія кредиту (7 фото + текст)

ОЛЕГ (головник Карла Маркс колгоспу півлюка, 55 років), ОЛЬГА (головний бухгалтер колгоспу, 34 роки), VLADIMIR (механізатор, 58 років), Юрій (механізатор, 57 років), Василь (механізатор, 52 роки), ВІКТОР (механізатор, 48 років)

Середня щомісячна заробітна плата: 3618 рублів

Кредит: паливо, насіння, гербіциди та добрива, запасні частини для тракторів та комбайнів

Кількість кредиту: 2 500 000 рублів

«На початку 2006 року наша колективна ферма була на межі банкрутства, а посівна ферма була на межі розпаду. Я не міг пустити економіку та мешканців села Малайя Верєйка йти по всьому світу. На засіданні Генерального колгоспу було запропоновано, що працівники беруть кредит від банку на розвиток особистих дочірньих підприємств та перераховують свої рідні колгоспи за виконання весняної польової роботи. 16 висівок називали, і отримали кредити від 50 до 300 тис. рублів. Ми додали гроші, успішно сіяли і в кінці літа ми мали хороший урожай. І восени ми прийшли перевірити і звинуватили про неправомірність коштів. Але я поставив їх в кишеню? Може бути, він обдурив трохи, але будь-які інвестиції в колективне господарство можна розглядати як допоміжні ферми. Але ніхто не розумів нас і кримінальних проваджень запрошували всіх позичальників. Тексти пісень, а це означає: Тоді кожен усвідомив, що ми не були мафією, і правда була на нашому боці. Навесні 2007 р. кримінальні справи проти 16 працівників колгоспу закрито словом «за активну пенсію». Я був тільки повністю пішов з цього року. Після цього я присуджував всіх позичальників картонні медалі, які я собі забрав - "Для економії колгоспу".

ангел

25 років, менеджер.

Щомісячна заробітна плата: 11 000 рублів

Кредит: Портфоліо Крути

Кількість кредиту: 25 000 рублів

доб.

Я працюю за фірмою, яка перевозила всі види речей з Китаю: муги, свічки, термоси, фаршировані іграшки. Я зробив все це в супермаркетах. Але я відкладав. Я дуже щасливий, я хотів краще роботу. Я дізнався, що меблі оптовика потребує менеджера. Хороша заробітна плата, відсотки за операціями - все необхідне. Ви просто повинні шукати представника. Шукаю роботу на зустрічі роботодавців, які запозичили другу. Брошури. Я вирішив купити валізу на кредит. Г.І. Грошовий Банк дав необхідну суму за 15 хвилин. Але все було безтурботним - я ніколи не отримував. Прихильники банку протягом 6 місяців. Я побоююся, що бджільці приїдуть після мене і описують всю властивість. й

Лариса.

32 роки, поштовий оператор

Щомісячна заробітна плата: 7 000 рублів

Кредит: Nokia N95 мобільний телефон

Кількість кредиту: 28 000 рублів

Я пішов в магазин, щоб купити найдешевший мобільний телефон. Але я побачила його в вікно і зрозумів, що я тільки хотів це! Я уявляв, як красиво я збираю його з сумки, і в очах інших я бажати щось. У січні, відразу після свят, здійснила кредит від російського Стандартного банку. Я не можу платити, але я думав, що я б. Я оплачу час на перші три місяці. І припинив оплату. Я був бомбардований з банківськими дзвінками. Я підняв гроші. Я називався банком, але вони вимагають сплатити половину його. Я не мав нічого грошей, тому я відправив його. Я ще не оплачена. Вони забули мене. За майже півроку ніхто не занурився. Але я не знаю, як довго це буде, і якщо так, де отримати гроші? ?

Федоро

30 років, тютюновий менеджер

Щомісячна заробітна плата: 15,000 рублів

Кредит: Туристична подорож до Сейшель

Кількість кредиту: 100 000 рублів

«Я втомився від роботи для пені. Я хотів піти на острови. Я чув, що ви можете розслабитися на кредит. Банк Кредит Європа відразу дав мені 100 000 рублів. Достатньо протягом тижня в 4-зірковому готелі в Сейшельських островах. Я люблю подорожувати. Але коли я повернувся, правда життя почалася: через місяць довелося дати 9,300 рублів. А заробітна плата вже вистачить для комунальних послуг, бензину та чого їсти. У будь-якому випадку, я не оплачується протягом шести місяців. ВАЗ-2111, ВАЗ-2111 У вічній пам'яті мого йдіотичного акту залишки сувенірів – імітація пальмового горіха Сейшель.

кепікі

26 років, модель

Щомісячна заробітна плата: близько 20 000 рублів

Кредитний предмет: силіконові груди

Сума кредиту: $7,000

«Я завжди мріяв про глибокі вирізати сукні та блузи, але я не можу дозволити собі це з моїми першокласними вишнями. Після того, як я подарував дитину і зрозумів, що у мене було все готове до затягування грудей - крім грошей. Але я охопився цією ідеєю, і в липні цього року перейшов на ОТП Банк і виніс кредит 7 000 доларів. Зараз у мене є третій розмір, а кількість шанувальників зріс миттєво. груди більше не болить. Але мій голова болить, тому що кожен місяць я шукаю 10000 рублів для оплати. З моїм професією ви не можете вгадати, скільки ви будете робити. Так тепер я в борг. Просто трохи більше і я буду на чорному списку за замовчуванням. Чи знаєте ви, чи можна видалити імпланти, якщо ви нічого не платите? ?

Константин

31 років

Щомісячна заробітна плата: 10 000 рублів

Кредит: Panasonic Вієра Пласма TV

Кількість кредиту: 50 000 рублів

Мій чайник вигорнув і я пішов до магазину M.Video для нового. Після цього я бачив напис: «Кредит за 15 хвилин». Плата знизу становить 0% вартості покупки. Швидко пропускаючи через мій комп'ютер, працівник Домашній кредитний банк поінформував мене, що я міг би взяти кредит на 50 000 рублів. З особливим почуттям, що це був просто подарунок, я пішов, щоб підібрати плазму, яка мріяла про коли-небудь, оскільки вони вперше з'явилися. Я думав, що я повернув кредит в будь-який час, але через два місяці, будівельна фірма, де я працював. Зараз тут фінансова криза. Є відсотки і штрафні санкції, від банку, які вони називають, надсилають листи з загрозами, які вони підуть, обирають майно. Я не маю нічого сказати їм. До тих пір, поки моя квартира не торкається. й

артемія

26 років, безробітний

Щомісячна заробітна плата: ненадійні заробітки

Кредит: романтичний вечір для дівчинки

Кількість кредиту: 300 000 рублів

«Я був мученицею з подругою моєї дівчини. І мій подруга не зрозумів, що це був жарт, тому вона відчувала мене. Я побачила її за прощення, але не відповів. Подруга допомогла. Він працював в банку і без перевірки через менеджерів, він видала мені кредит. Я взяв 300 000 рублів. Я вирішив отримати дівчину на всі витрати. Він поїхав до свого будинку на Майбачі, дав 101 троянда за 10000 рублів, діамантове кільце на 80 тис. В ресторані за 30 тис., і купили толстовку в Мисливському Рові для відпочинку. І вона занурила мене. Але вона залишилася після місяця. Звісно, я не маю нічого платити з банком, а звідти і погрожувати взяти машину. й

вся в соку

Категории

Смотрите также

Новое и интересное