774
Китайські прогнози (4 лупи)
Смішні варіації відомих казок в китайському виконанні
Сіндерелла.
Кіндерелла проживала злом мачуха, дуже сердитися жирним тітом, тому непристойна, що вона навіть дивилася шоу Малахова на каналі One.
Сестри Cinderella не були красивими, але вони були як гламурні коти.
І Киндерелла люблять, стоячи на балконі, щоб мріяти, що один день вона була віддана в міській адміністрації.
Яскравий допомогло Cinderella з кодом плаття і попередив про 12 ранку. І, найголовніше, дав взуття, як Маноло Благонік.
На м'ячі Цинделла запалився з князем, типовий представник золотої молоді.
Але на 12 м.кв вона повинна збити.
Ґестиль князя не був закритий, і він зобов'язаний знайти власника ноги, яка була загорнута в в взутті, прогублену Кіндереллою, в той час як еспсування з клубу.
Багато дівчат побажали взуття, щоб підійти їх, і тільки Cinderella знав, що вона дійсно підіймала.
До способу відчуження (всі жінки міста, крім Cinderella, спробували на взутті), принц також зрозумів, що тут вона, доля. Але він все ще мав перевірити, і він пішов до Cinderella, щоб покласти її взуття на.
Це кінець історії.
О, ні. Це кінець.
Потворна
В одній запеклі сім'ї син народився.
р.
Найдивовижніше, що всі ще були як діти, і це був своєрідним дивним.
При побаченні донака вперше, його рот практично виривається від сміху.
р.
Поросла була буквально захоплива, шукаючи нашого героя.
А качка була сумною, бо він був так непристойним. Це так сумний, що митець навіть звернув лінії над оком і крапкою. Ось як сумувати його!
Він вивів мотузку з трави і почав думати про самогубство.
Р
Я б не був тканий з трави, я б не їсти мотузку за допомогою деяких козаків.
А потім занурився на захід сонця, а на задньому боці його глави він мав шматок паперу з деякими ієроглифом.
Прибуває в ставок, і там труси плавають в прямі ряди і виглядають на ньому косою.
Р
Він хотів довести до них, що він був гідним. І якось стало ясно всім, що це не задуття, але курка.
Це кінець історії.
Габаритний зображення
Прованс
У моря була молода і красива маленька русалка.
І вона впала в любов з принцесою. А ось так: князь був людиною, і вона - тільки половина антропоморфної, а на іншому - іхтіоморф.
Сидіння, потім, Малий Мермойд в грязі моря, мислення з гіркими сльозами.
, Україна
Звідси тут з'явилася казка. Я буду допомогти, він каже, що ваші проблеми. Пити з цього міні амфора.
р.
Трохи Мермойд цього лікера ...
р.
І її слизькі щітки відразу перетворилися в красиві молоді ноги без варикозу.
р.
Але це не всі незворотні зміни. Це кінець історії.
Три поросят.
Були три маленьких свиней. Всі вони зробили на дні.
Вони дізналися про так звану сіру загрозу. Лін-Лін побудований будинок соломи ...
Liang-Lian - від листя і oop ...
А мудрий Ленг-Лун почав укладати фундамент, щоб побудувати справжній міцний будинок.
Скорочення часу виробництва з втратою якості дозволило Лін-Лін і Ліан-Ліан продовжити задоволення.
Ленг-Лун диліґентно побудував фортеці цегли
А потім один день, коли Ленг-Лун повідомив шостий рівень...
Він відчував, що хтось спостерігав про свою роботу.
Це кінець історії.
Сарунани
Сіндерелла.
Кіндерелла проживала злом мачуха, дуже сердитися жирним тітом, тому непристойна, що вона навіть дивилася шоу Малахова на каналі One.
Сестри Cinderella не були красивими, але вони були як гламурні коти.
І Киндерелла люблять, стоячи на балконі, щоб мріяти, що один день вона була віддана в міській адміністрації.
Яскравий допомогло Cinderella з кодом плаття і попередив про 12 ранку. І, найголовніше, дав взуття, як Маноло Благонік.
На м'ячі Цинделла запалився з князем, типовий представник золотої молоді.
Але на 12 м.кв вона повинна збити.
Ґестиль князя не був закритий, і він зобов'язаний знайти власника ноги, яка була загорнута в в взутті, прогублену Кіндереллою, в той час як еспсування з клубу.
Багато дівчат побажали взуття, щоб підійти їх, і тільки Cinderella знав, що вона дійсно підіймала.
До способу відчуження (всі жінки міста, крім Cinderella, спробували на взутті), принц також зрозумів, що тут вона, доля. Але він все ще мав перевірити, і він пішов до Cinderella, щоб покласти її взуття на.
Це кінець історії.
О, ні. Це кінець.
Потворна
В одній запеклі сім'ї син народився.
р.
Найдивовижніше, що всі ще були як діти, і це був своєрідним дивним.
При побаченні донака вперше, його рот практично виривається від сміху.
р.
Поросла була буквально захоплива, шукаючи нашого героя.
А качка була сумною, бо він був так непристойним. Це так сумний, що митець навіть звернув лінії над оком і крапкою. Ось як сумувати його!
Він вивів мотузку з трави і почав думати про самогубство.
Р
Я б не був тканий з трави, я б не їсти мотузку за допомогою деяких козаків.
А потім занурився на захід сонця, а на задньому боці його глави він мав шматок паперу з деякими ієроглифом.
Прибуває в ставок, і там труси плавають в прямі ряди і виглядають на ньому косою.
Р
Він хотів довести до них, що він був гідним. І якось стало ясно всім, що це не задуття, але курка.
Це кінець історії.
Габаритний зображення
Прованс
У моря була молода і красива маленька русалка.
І вона впала в любов з принцесою. А ось так: князь був людиною, і вона - тільки половина антропоморфної, а на іншому - іхтіоморф.
Сидіння, потім, Малий Мермойд в грязі моря, мислення з гіркими сльозами.
, Україна
Звідси тут з'явилася казка. Я буду допомогти, він каже, що ваші проблеми. Пити з цього міні амфора.
р.
Трохи Мермойд цього лікера ...
р.
І її слизькі щітки відразу перетворилися в красиві молоді ноги без варикозу.
р.
Але це не всі незворотні зміни. Це кінець історії.
Три поросят.
Були три маленьких свиней. Всі вони зробили на дні.
Вони дізналися про так звану сіру загрозу. Лін-Лін побудований будинок соломи ...
Liang-Lian - від листя і oop ...
А мудрий Ленг-Лун почав укладати фундамент, щоб побудувати справжній міцний будинок.
Скорочення часу виробництва з втратою якості дозволило Лін-Лін і Ліан-Ліан продовжити задоволення.
Ленг-Лун диліґентно побудував фортеці цегли
А потім один день, коли Ленг-Лун повідомив шостий рівень...
Він відчував, що хтось спостерігав про свою роботу.
Це кінець історії.
Сарунани