Я люблю готувати - кіптявий журнал

Кришка журналу зображує незвичайну родину. Повідомляйте, як виглядають неприродні посмішки. Відчувається, що дорослі фотографуються ділігентно приховуються зуби з крою камери. Вони повинні мати щось приховати. Можливо, це величезні вболівальники?

Дівчинка в червоній сукні була останнім часом укуса, тому вона має такий блаженний вигляд - втрата крові і реалізація майбутньої влади змушує її чіплятися до найстаріших і найсильніших вампірів в всій сім'ї.

Хлопець не випадково зношує білий комір. Ця людина все ще наступна людина повинна бути перетворена в маленьку хулі.

р.

Ці людські істоти розповідають нам, "Ми запитуємо на таблицю!"
Але шукаю на яскраво-червоній рідині в скляних баночках, я б виготовлявся. Хто знає, куди він прийшов?

В'язане серце і священики, які перенесли його в вівтар на чорному лотку, які можна побачити в третій ілюстрації.
Зауважте, що маленькі фотографії показують магічні паси, які також входять до складу тероризму і не сумніваються в кривавому обряді.

Погана довіра індички не підозрює, що він чекає його найближчим часом. У селі Дмитрівка люди знають, що вірні прихильники Гаїтовського бродо-культового життя. Індика є найневиннішим для своїх жертв.

Величезний мозок, який торіонно називають «Ну».
«Ви ніколи не мали такого торта на столі, перш ніж, – коментує стаття. Фрост йде в шкіру, коли ви уявите людей, які можуть це зробити.
Я хочу, щоб ця страва неприродна для нормальної людини ніколи не з'явилася на столі.

Отже, ви ретельно прочитаєте ілюстрації і можете відповісти на ключове питання цього повідомлення:
Яка цільова аудиторія журналу «Добрі поради»?

Міхаба