Антистальгія

«Свобода в невільній країні або міопії? ?

Більше і більше я чую “соні” і я бачу слова, які розповідають мені, як добре його використовували, щоб бути і поганим. Поточне покоління є втраченим поколінням. В даний час немає моральності, не існує фундаментів, що кожен проданий до капіталістських хитрощів, немає довіри в майбутньому, немає сенсу безпеки і т.д. Я так втомився від одностороннього погляду історії, що він ніколи не може бути об'єктивним. Ось мій варіант цього ностальгічного змія.

Частина перша, «оптим».

Я народився в 70-ті роки і знайшов радянський уряд, Брежнев, «Бонжорно, Сигнор Пантолон!», фруктовий морозиво для 7 кофеків, велосипедів трьох класів: «Берефлі», «Еагле» і «Кама», популярний бадмінтон, модель літака кола, лайнери, «Квадрат» і «американські», і багато інших чудових речей (як це здається людям нашого покоління). Ми дійсно поїхали в автомобілі без подушок і без автокрісел, але ми залишили живу і збереглися до цього дня. Збираються прокатні пристрої з підшипників, будь-яких коліс, дощок та інших щитів, а іноді розводять по вулицях Москви в сміттєвих каналах. Ми не їздили в наші велосипеди з шоломами та захистом, тому що там не було. Ми відіграли з паликами і банями, і якщо ми знайшли старий холодильник, ми знаємо де його використовувати.

Які токсичні речовини були частиною фарб, які фарбували наші грядки та інші речі, ми не знали. У моєму дитинстві не було секретних кришок на бульбашках ліків і не спеціальних блокаторів для ящиків і дверей, я можу отримати всюди.

Ми відвертаємо воду з крану або навіть з колонки (Я ще пам'ятаю водяні колонки на вулицях Москви, але не в центрі, звичайно, але в наших передмістях: Строгіно, Трійка-Ликове, Тушино і т.д.). Ми відвертаємо вуглецеву воду з публічних скляних окулярів для пенні без сиропу і за три пені з сиропом, ті ж склянки використовували п'яльники, а потім промивають і повернули їх назад; ніхто не зморщився або зморщився, а окружні окуляри мали власний абсолютно дивовижний запах соди, води і скла.

Ми пишаємося морозивом і тортами, відвертим лимонадом, але ніхто не отримав жиру, тому що ми завжди працювали над двором і вулицями, відтіняє всі додаткові калорійні.

Ми прогулялися з ранку до вечору, поки вогні не знаходилися, де ми були, бо не було мобільних телефонів. Ми будемо використовувати один одного з старих багаторазових шприців, або навіть посипачів, виготовлених з пластикових шампунь пляшки і шматка кулькової ручки, а потім прийти додому волого на нитку. Ми зрізаємо руки і ноги, зламали наші кістки і вибивали наші зуби, і це ніколи не сталося, щоб будь-хто приховувати зловживачя, тому що це було вуличне право.

Ми варимо яблука в садах, кукурудзи в полях, вишні і навіть картоплі, а охоронець збиваємо на нас дробом і сіллю і опускаємо собаки.

Ми не мали ніяких комп'ютерів або відеоігри, немає DVD або цифрового телебачення, але коли був мультфільм на телевізорі і хтось мама був кричущим вікном, "Картоон!" двір був порожнім. 15 хвилин.

Він ніколи не ставився до будь-якого, хто купує копс або вигнати з армії. Наші батьки поважали право.

Частина перша "Песимус"

Безпека
Ведуться шоломи та захист велосипедів. І було більше номерів для катання. У Москві сьогодні майже 4 млн. автомобілів, до 60.000 у 1991 році. Ризик ДТП зріс майже на 6,5 разів. До речі, у 1985 р. було близько 300 тис., тобто ризик отримання в нещасний випадок був досить математично 13,5 рази нижче. Більш того, потім автомобіль був більш необхідний для надання, і він був керований тими, хто не купував права, і чесно переніс всі роги шляхи (це зараз все на потоку, потім був індивідуальний підхід) + так багато бажали машину, що протягом декількох років врятував і купили чотириколісний друг! Звісно, з такою простотою ви зможете зберегти автомобіль і ви не будете їздити в марно.

Які батьки бояться зараз? Право! Маніак і небезпека міста є авто. Кількість вагонів зросла на 13,5 разів (замовлення, якщо в дворі нашого довгого будинку було 15 вагонів, то зараз є 200). У той же час авто були «збережені» і не керувалися нічого. У п'ятницю всі 15 автомобілів, що залишилися на дачі, і ніхто не був, тільки в неділю вони повернулися. На колесах, як правило, чоловіки над 40, і сьогодні водіння всіх, хто закінчив школу, тому небезпека отримання під колесами дуже висока. А як для маяків, так і був ставок з них: Вейвер, Чикатіло, Оноприенко, Раховський, Михайлович, Сливко ... І загинув десятки людей, вони просто не говорили про це на телебаченні або радіо. Класифікація була вилучена, і дані були розкриті тільки під час перебудови. До речі, батьки бояться педофілів? Моя мама розповіла мені про них рано, навіть «у Сівці», як кажуть вони в Інтернеті.

Гігієна
Дійсно, свинцеві та інші важкі метали застрягали, де вони отримали, не знаючи про свою шкоду. Що ми сьогодні? І сьогодні всі ракові клініки обрамлені на землю. Люди вмирають в передпокої. Прийміть однокімнатний номер, щоб звільнитися від пам'яті, не можна навіть за гроші. Не існує! Рак в Росії знаходиться в другому місці після серцево-судинних захворювань.

Чи не було секретних кришок на бульбашках ліків, так що сталося? В результаті статистика отруєння серед дітей вражає. Кількість ушкоджень дитини знизилась на 5 разів між 1985 і 2008 рр. Незважаючи на те, що небезпечні речі в домашніх умовах стають набагато більше.

Я ще п'ю воду з крану, від спікерів і не вмирає, так що? Хто зупиняється? Ви хочете очистити і стерилізувати воду? Але якщо у мене є вибір, я буду вибрати чистою питною водою. Краще смаки. Це різниця. Тепер кожен дізнався, що окуляри можуть бути одноразовими, тому кожен знайдеться на пити з публіки. Де статистика поширення інфекцій через содову машину?

Але статистика виразок і страждань від захворювань шлунково-кишкового тракту, то не найрозважніше. Ми розуміємо, що вироби з яких були виготовлені з лимонаду і морозива були більш ідентичними натуральним, а іноді навіть натуральним, і тепер технологія дозволяє зробити все дешевше, але менш натуральним. Так ті, хто бажає мати лимонад, морозиво, торт і ... бігти на вулиці!

Самодостатність
Збірні рухомі пристрої. Дійсно. Але якщо вони могли б купити, вони б. Це ще більш надійний і ефективний. Я пам'ятаю, як наш сімейний друг Олег зробив ковзани для мене. Реальні ролики, з чотирма колесами в рядку! Це був щось фантастичне, але коли у мене були реальні придбані аналоги, він відразу став зрозумілим, що ці відео нічого не більше, ніж на іншому патчі на брюках бідності.

Звісно, ми проходимо безкоштовно самостійно. І скільки між собою, ніхто не підрахував. До моїх очей вони стали загиблими і загиблими. Я пам'ятаю хлопця (Я не пам'ятаю своє ім'я) з найближчого двору виріжте два пальці з дроту, коли він подрібнив її в вал при їзді ліфта, і вона зловила там. Він сказав, що він прилипав пальцем в носі. Я пам'ятаю, як хлопчик Максим стрибнув з нами від походу в воду, але всі пощастили, і він перебігався в борщ. Померти, померти миттєво. Я пам'ятаю черепа хлопчика Боре, який зараз страждає від бідних очей і слабкого розуму, будучи розтертий з каменем. Я пам'ятаю, як взуття Stasu збив всі передні зуби. Так, це ізольовані випадки, але люди пов'язані назавжди, ви знаєте? З повагою! Що з'являться відбійники? Ті, хто кинув каміння, які кинули в воду, які кинули, вони жили через ці роки і забули про свої дії, але що про їх жертви? Хто піклується?

Так, ми дійсно пішли весь час вологий, непристойний і нещільно. До речі, тепер діти заливають водою. Це нормально для дитини. До того ж я зумів запади тричі під лід Москви. І один раз з сноубордом. І так як він коштує 35 рублів і я знаю напевно, що я б не купити другу, я копав її до тих пір, поки не витягнув її. Який результат? Дуже просто. У мене була пневмонія (пнеумія) сім разів на шість років і щороку бронхіт і трахеїт. Тепер у мене є ослаблена дихальна система: трохи - відразу нежить, кашель, отити, біль в горлі, гострі дихальні інфекції і ГРВІ.

Речі.
Так, ми не були всі ці технології, але хто зупиняє нас від того, що це так припти? Не завадить вам відкинути телевізор, DVD, комп'ютер, стільниковий телефон і замість того, що цей руббіш купить собі діалог і показати фільми для себе і дітей. Тільки зараз діти надішлемо батькам фільмом. Вдень, коли немає технології і без нього було добре. Вона добре зараз.

Якщо у письменників цих snotty постів було можливість придбати хороші іграшки замість палиці і бані, я дуже сумніваю, що примітивні розваги будуть цікаві ці ностальгічні автори більш кольорові пластикові і електронні пристрої. Я пішов на комп'ютерну техніку з 1985 року, і монітор з клавіатурою 2 рази на тиждень був набагато цікаві іграшки, ніж банки і палички.

Відносини з законами
Добро пам'ятаємо, що ми стеолили - ми знімали. Ось як добре ми! Що пишається? Я не затягував. Поверти. Я був голодним, тому я стеол. Моя братка колись мала таку дробу, яка виросла в кістку, вирізати з ноги. Немає наркозу, тому що він алергічний.

Що стосується армії. Моє брат послужив в армію в кінці 80-х років (так як він заспокійлив між Афганістаном і Чечням, повернувся з Чити живим, але з пишністю) і батько служив в армії на початку 70-х років. І голоси: це краще ніколи не піти там, тому я пішов до аспірантури - правові способи об'єднати закони, до речі, завжди існував. Що стосується поліції, можливо, поліція була колись опікуном народу.

Редакція
Цей вид жувального snot є багато людей не дуже віддалені. На сьогоднішній день, коли дівчата здавалося б, мають більші сиськи, дерева були високорослі, харчування було повною, книги були більш захоплюючими, осінньою була червоною і літньою зеленню. «Управління придбала свободу в поверненні для роликів, мобільних пристроїв, кромальної фабрики та прохолодних тріщин» – розмова для бідних, і це все. Коли я був малюком, старше покоління скаже, "Чому я був малюком." Він був тим, що вони мали, і коли були маленькі, які були не малими, коли вони мали. Звісно, коли дим хороший в ас, коли все ще попереду, коли нічого не пробувався, коли немає обов'язків, життя виглядає красиво і дивно. А потім цей період переходить, і людина знає, як насолоджуватися його реальним життям і далі, або починає мастурбувати на своєму рожево-благодному «при те, що я був трохи».

Жива в подарунок! Щиро дякую! Доброго дня! Це було добре, а зараз!

громада