Ущільнення століть

Фотографія Майк Storey провів 20 років з цими фотографіями. Вони зображують людей, які сто років самотності більше, ніж роман Маркец. Це їхнє життя, яке всмоктувало всі долоні і низи останніх трьох століть.

112-річний африкансько-американський, найстаріший мешканець США. Він боровся в обох Світових війнах. Нагороджений медаллю для сміливих. Ніколи не копчені або відверті. Він поїхав, поки він був 106 років, коли його діти приховали свої автомобільні ключі.
Ущільнення століть

вона 106. вона є найстарішим членом коєвого племени. Вона була одружена двічі. Останній шлюб прослужив 50 років.
Ущільнення століть

114-річні африкансько-американські. Це займає 3-е місце в списку найстаріших людей на планеті. Її батьки були раби. Вона ніколи не відверта або копчена. Я побачила лікаря у віці 100 років. Вона була одружена з чоловіком на 72 років. Вона має 3 дітей, 5 онуків, 46 великогабаритних, 95 великогабаритних, 38 великогабаритних-грантів.
11059 р.

105-річний рідний Італії. Його сім'я переїхала в Америку 101 років тому. У 1920-х роках він тренує з хобом. На своїй 105-й день народження він відвертав кілька склянок червоного вина, танцював дівчатами, з лікарем, і з блондинкою.
Ущільнення століть

Нащадок Черке. Він був бездомним на вулицях Лос-Анджелеса протягом 17 років. «Для бездомних людей набагато краще, ніж жити на бронюванні», - сказав він.
Ущільнення століть

Навахо з Арізо.
Ущільнення століть

103-річний від Португалії. Вона все одно примушує чоловіка. Він загинув, коли він був лише за двадцять.
Ущільнення століть

102-річна китайська жінка. Вона сказала, що вона пережила князювання останнього імператора, двох Світових Війн і підйом китайської Комуністичної партії.
Ущільнення століть

108-річної американки англійського походження. 50 років тому він любив пити віскі і пити. Тепер він любить фітнес, в 102 він може зробити 30 штовхач. "Я не пижаю, курити або халяти жінок", - каже він. - Вони чаться мене.
Ущільнення століть

104-річна жінка з Америки. Під час інтерв'ю вона сіла в тонку куртку. Був мінус 24 зовні. Коли Марк Storey сказав, що пальцями не були переїзди, вона відповів, "Це не холодно тут взагалі."
Ущільнення століть р.

110-річний американський. Його батько стояв на майданчику з Лінкольн. «Я ніколи не був час на жінок, пиво, вино або віскі. й
Railroadman від Arizona.
Ущільнення століть

102-річний Китайський фермер. Він працює з 4. "Я ніколи не перестаю працювати", - сказав він.
Ущільнення століть

101-річна жінка з Монголії. Звинувачено 19 смертельних посух і 47 жорстоких комуністичних репресій.
Ущільнення століть

Фермер. Вирощування пшениці і лентів. Я думаю, що я був просто сидячи тут." Що робити все й
2555241

- співтовариство.livejournal.com