Покупець автомобіля (13 фото)

Веб-сайт: www.yaplakal.com

Пам'ятайте, що оголошення? Ну, звичайно, ви пам'ятаєте, тому що з її допомогою ви стали власником не зламаного, не пофарбували німецьку з потужним двигуном. Я хочу розповісти вам трохи більше про ваш автомобіль, ніж я сказав вам про продаж.

Я використовував, щоб подумати, що я був ебать гонщик, я був неправильний, я був ебать гонщик. Я не впорався з нею трохи і трохи відступив її (так, не хвилюватися, не боляче, я не був подряпиний). Як і раніше добре, що автомобіль був застрахований ... це погано, що тільки безглуздий залишився непристойним.

Але я не знайшов все, що вам потрібно! Я бачив трохи звідти, трохи звідти. Ви не вірите в те, що ви не можете ставити деталі на вашому автомобілі з кажаном, що ви? (На фоні Каенчика, для нього я не влаштував фотосесію, але ви можете бути щасливими, що ви придбали не смертельний автомобіль в Москві)

Я не п'ятаю за 3 дні, щоб точно розрахувати все на калькуляторі - вид вийшов, підійміть всі частини ...

р.

Все це красиво зварено і для іншої надійності зварювального звару заповнили косою ...

І тепер це так красиво і практично як нові.

, Україна

Єдине, що ви можете зануритися на передній лінії. Я не знаю про вас, але я не довіряю її. Це свого роду...

Пам'ятайте, що ви сказали, що автомобіль з таким потужним двигуном не був червоний, тому що червоний - спортивний колір. Атлет, привітання!!! Двері водія в червоному кольорі!!!

Говорячи про колір, хоча це не червоний, це ебать синій. Я спробував мені краще для вас, я збираю всі залишки фарби, яку я був, і я його пляшку. Я назвав його "Небо перед бурінням".

375483

Тоді я пофарбував його... До речі, не звертайте увагу на носок лаку на спині крила, так як ви не бачите їх до тих пір, поки не прочитали цей пост, то ніхто не бачить їх.

Все було швидко зібрано (автомобілі твої!!!)

Тексти пісень, а це означає: І ось, і всі ваші !!! Ви змінили акумулятор? Так само мій друг занурився і ви прибрали з Мусковіте діда, але не хвилюйтеся, дід дає ебать - він в комі.

р.

Ps: Конверт з повним фотозвітом по роботі, зробленому я кладаю вас під шкірою в червоному дверцятому, ви все ще знімаєте шкіру через кизуючий динамік (потрібно змінитися, я опустив його випадково) ...