384
Чи є мікрохвильова піч вбити вас (3 фото + текст)
dlinyj: Виявляється, що не всі мікрохвильовки (особливо дешеві) ізольовані. Тому багато людей отримують величезну дозу випромінювання, що призводить до раку. Для перевірки ізоляції телефонуйте в мікрохвильовці і зателефонуйте. Якщо він дзвонить, ізоляції слабка.
Еурека!
Я приходжу до мого пункту, що працює під моїм улюбленим Linux на SSH, і створити скрипт там:
# / bin/sh
echo -e "\033[0;40;32м]
в той час як (true)
Увійти
дата >>a.txt;
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
дата;
пінг -c 1 192.168.1.182;
сон 1;
зробити;
Тепер ми ввійдемо точно, відповідно до часу пінгу. Візьміть ноутбук і поставте його в мікрохвильовку.
Потім я поглянув через вікно, доки не зникла сітка (близько 40 секунд), а потім витягнув її.
І працює в консолі точка, натисніть ctrl-c і уважно огляньте файл журналу, yaki a.txt. І ось ми втратили пінг, і в конверті за 40 секунд я розмовлявся про.
Висновок Якщо ви не довіряєте екран вашої мікрохвильовки, перевірте його нормальним, адекватним засобом, yaki - Wifi. Це просто важко вирізати великий ноутбук в ньому.
Не забудьте вимкнути мікрохвильовки від мережі !!!
Еурека!
Я приходжу до мого пункту, що працює під моїм улюбленим Linux на SSH, і створити скрипт там:
# / bin/sh
echo -e "\033[0;40;32м]
в той час як (true)
Увійти
дата >>a.txt;
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
дата;
пінг -c 1 192.168.1.182;
сон 1;
зробити;
Тепер ми ввійдемо точно, відповідно до часу пінгу. Візьміть ноутбук і поставте його в мікрохвильовку.
Потім я поглянув через вікно, доки не зникла сітка (близько 40 секунд), а потім витягнув її.
І працює в консолі точка, натисніть ctrl-c і уважно огляньте файл журналу, yaki a.txt. І ось ми втратили пінг, і в конверті за 40 секунд я розмовлявся про.
Висновок Якщо ви не довіряєте екран вашої мікрохвильовки, перевірте його нормальним, адекватним засобом, yaki - Wifi. Це просто важко вирізати великий ноутбук в ньому.
Не забудьте вимкнути мікрохвильовки від мережі !!!