У Іжевську чоловіка виросло дерево в легенях (3 фото)

ДЕНЬ!!!

Лікарі з Іжевського під час операції знайшли чоловіка в легеневому розпушеному відділенні ялини. Спочатку 28-річний Артем Сидоркін підозрював рак, пише «Комсомолська правда».

Нагадує Володимир Камашев, заступник головного лікаря Удмутської онкології.

Ми подивилися на рентгенівські промені і знайшли пухлину. Ми вирішили мати операцію, каже лікар. Навіть після відкриття грудей лікар не сумнівав, що Артем мав рак. Але перед вирубкою половини легенів я вирішив переконатися, що це - дати на термінове дослідження шматок органу. Тим не менш, зробивши надріз, він прийшов по зеленим ялиновим гілочкам.

«Я послав тричі, я думав, що я мріяв. Уважно, я кажу до помічника, «Ой і погляд». Я думаю, що це дерево! «Це так збуджено, - сказав Камашев. Тоді я зізнався, що я розумію, що я був божевільний. З тіла було видалено 5-сантиметрове дерево. «Я сказав, що я не кашлю кров через будь-яку хворобу. Так само голки торкнулися капіляри, пояснюють рятований Артем Сідоркін. - Дуже шкода. Я не відчуваю себе, як я мав іноземного тіла.

Очевидно, що Артем не міг вдихати або якось ковтати таке відділення - це просто не буде передано в легень. Тож хлопець вдихнув дуже невелике насіння, яке проростало всередині його тіла.

У спеціальному розчині розміщено шматочок легень з ялиновим відділенням.

«Це унікальний зразок! Ми навчимо її підтвердити гіпотезу про вирощене насіння ялини, говорить Камашев.

укр eng рус

Tags

See also

New and interesting