637
9 травня парадний решетар. Військове обладнання
Фотограф: Тимофій Васильєв
Не дивно, що в цей час я вирішив знімати парадну решетарію більш продумано і готово. Перш ніж їхати на територію зйомки, я помітив кілька високих точок, де було порівняно легко підніматися. Не було питання фотографування знизу, з землі, як і всіх нормальних людей. Я не мав ідеї, як це закінчилося для мене.
Пункт No1 розташований на даху пішохідної переправи біля реконструйованого готелю Москва. Там був великий крутий текст тут, але дамн LJ іноді тримає протяги занадто пізно, так що я просто повинен писати коротко, що протягом години і половина ніхто не приділяв увагу мені, але скоро фріони закінчилися і я був керований з даху по білявка psniki.
Але DPS були дуже добрими і відповідальними. Заливні кімнати, що розкачуються назад і вперед, промиваючи дорогу.
Друга точка була на скупчення між Пушкінською та міським залом. На момент виявлення було досить порожнім, але так як я об'єднав номер один пункт, я був на номер дві точки на 8 годину. До цього часу було багато міліції, які величезно розміщені огорожі. Звісно, з кінцями не виникало сумнівів, Після десяти хвилин пошуку знайдено альтернативний метод інфільтрації, і я був у верхній частині. В цей час я вирішив не вогонь рано і сідати, щоб чекати проходження обладнання.
Тим не менш, ковпачки встановлюють їх огорожі і в будь-який спосіб муки.
р.
Колонка поливу.
На відстані
Колонки передаються автомобілям DPS.
Урали чергуються з камазами платформ і не зрозуміло, як.
Ймовірно, хто в каменях знає, що це таке автомобіль.
На відстані можна побачити площа Пушкіна.
А міський зал. Колонка бака.
Р
C400?
К300?
Р.
Дуже круті військові джипи. Шукайте, як і деякі модифікації УАЗ.
APC і BMD.
Важко паратрупи, хоча.
Одне з них помітив мене.
Щось серйозніше. Якіца? САУ МСТА-С
Ще один S300?
Аудиторія, для самої частини, стоїть за парканами.
Джип конвої.
28333279
Дуже зручне місце для пагонів - техніка дуже близько.
61
Так закрийте, що ви можете побачити все детально.
Від рогату цистерни лісу досить струшувати.
Р
Я, нарешті, помітив і відданий. Я мав піти на перше місце, сподіваючись ловити щось.
Між тим деякі автомобілі стояв перед міським залом.
Боротьба джип виглядає дуже весело разом з звичайною зупинкою.
Готель вже повністю темний. Частина стовпчика вже пропущена, частина вагонів догори. Після очікування двадцять хвилин я зустрів деякі друзі, які в самому собі не дуже дивно, і ми пішли на Червону площу. Не було багато на ній. І виходи заблоковані солдатами і натовпом людей. Після того, як мислити, ми вирішили застосувати деякі з наших знань і навичок і закінчилися дуже цікавим і красивим місцем.
Ви можете побачити червоному квадрату з нашого вікна! Передня пляма.
Оркестр і не дуже відрізняючий тип військ.
р.
Колонки людей в червоному квадраті.
Наземні ЗІЛи для всіх сортів генералів і маршалів.
Починається решетування
Ми навіть слухали мову! :
Прапор Росії.
міністр оборони – гончарство.
74544
Це поворот...
Кожен відділ військових вітань.
Поздоровлення закінчується, Путін Медведєв промовив і солдати вирушають з площі.
р.
У цьому місці ми вирішили залишити, але почули на радіо ДПСніков, які були під нами, про проходження військової техніки і прокинулися назад.
р.
Іскандер "Е"
Це дійсно серйозні пристрої. Поплар.
Парад 3 UAZ з прапорами закінчується.
663394
Панорама що йде.
Не дивно, що в цей час я вирішив знімати парадну решетарію більш продумано і готово. Перш ніж їхати на територію зйомки, я помітив кілька високих точок, де було порівняно легко підніматися. Не було питання фотографування знизу, з землі, як і всіх нормальних людей. Я не мав ідеї, як це закінчилося для мене.
Пункт No1 розташований на даху пішохідної переправи біля реконструйованого готелю Москва. Там був великий крутий текст тут, але дамн LJ іноді тримає протяги занадто пізно, так що я просто повинен писати коротко, що протягом години і половина ніхто не приділяв увагу мені, але скоро фріони закінчилися і я був керований з даху по білявка psniki.
Але DPS були дуже добрими і відповідальними. Заливні кімнати, що розкачуються назад і вперед, промиваючи дорогу.
Друга точка була на скупчення між Пушкінською та міським залом. На момент виявлення було досить порожнім, але так як я об'єднав номер один пункт, я був на номер дві точки на 8 годину. До цього часу було багато міліції, які величезно розміщені огорожі. Звісно, з кінцями не виникало сумнівів, Після десяти хвилин пошуку знайдено альтернативний метод інфільтрації, і я був у верхній частині. В цей час я вирішив не вогонь рано і сідати, щоб чекати проходження обладнання.
Тим не менш, ковпачки встановлюють їх огорожі і в будь-який спосіб муки.
р.
Колонка поливу.
На відстані
Колонки передаються автомобілям DPS.
Урали чергуються з камазами платформ і не зрозуміло, як.
Ймовірно, хто в каменях знає, що це таке автомобіль.
На відстані можна побачити площа Пушкіна.
А міський зал. Колонка бака.
Р
C400?
К300?
Р.
Дуже круті військові джипи. Шукайте, як і деякі модифікації УАЗ.
APC і BMD.
Важко паратрупи, хоча.
Одне з них помітив мене.
Щось серйозніше. Якіца? САУ МСТА-С
Ще один S300?
Аудиторія, для самої частини, стоїть за парканами.
Джип конвої.
28333279
Дуже зручне місце для пагонів - техніка дуже близько.
61
Так закрийте, що ви можете побачити все детально.
Від рогату цистерни лісу досить струшувати.
Р
Я, нарешті, помітив і відданий. Я мав піти на перше місце, сподіваючись ловити щось.
Між тим деякі автомобілі стояв перед міським залом.
Боротьба джип виглядає дуже весело разом з звичайною зупинкою.
Готель вже повністю темний. Частина стовпчика вже пропущена, частина вагонів догори. Після очікування двадцять хвилин я зустрів деякі друзі, які в самому собі не дуже дивно, і ми пішли на Червону площу. Не було багато на ній. І виходи заблоковані солдатами і натовпом людей. Після того, як мислити, ми вирішили застосувати деякі з наших знань і навичок і закінчилися дуже цікавим і красивим місцем.
Ви можете побачити червоному квадрату з нашого вікна! Передня пляма.
Оркестр і не дуже відрізняючий тип військ.
р.
Колонки людей в червоному квадраті.
Наземні ЗІЛи для всіх сортів генералів і маршалів.
Починається решетування
Ми навіть слухали мову! :
Прапор Росії.
міністр оборони – гончарство.
74544
Це поворот...
Кожен відділ військових вітань.
Поздоровлення закінчується, Путін Медведєв промовив і солдати вирушають з площі.
р.
У цьому місці ми вирішили залишити, але почули на радіо ДПСніков, які були під нами, про проходження військової техніки і прокинулися назад.
р.
Іскандер "Е"
Це дійсно серйозні пристрої. Поплар.
Парад 3 UAZ з прапорами закінчується.
663394
Панорама що йде.