Каша ведмедя, аномальна зона

Один з найдивовижніших місць світу. Медведицька хребта, розташована на відстані 15-18 кілометрів від міста Жирновськ, є ланцюгом пагорбів довжиною 250 метрів. Очнік стверджують, що незліченні речі відбуваються там для нормальної людини - крім того, що НЛО різних видів з'являються майже на кожен тиждень, Медведицька хребта просто приваблює блискавку. Ось купа їх. Вони говорять, що іноді ви можете спостерігати кілька тихо літаючих низько надземними вогняками, які легко горять їх через товсті стовбури дерева.

Я пішов там недавно. Це одна з кращих фотографій, що приймають 13 червня 2009 року. Сума 204 )

Вирізати, поламаний як сірники, дерева більш ніж тридцять сантиметрів в діаметрі, на які зяючі чорність зовнішнього простору спалює до п'яти квадратних метрів. Складання розсіяних малюнків серед товстої трави. Рідкі комахи і не птахів над схилом блідотеки. Мережа гігантських підземних тунелів приховала секрет... ці місця просто спокушають з зовнішнім виглядом НЛО. Є також дивні об'єкти трикутної форми, що світяться навколо або сферичних об'єктів. Деякі місцеві жителі стверджують, що вони навіть побачили посадку таких НЛО.
Багато секретів зберігають цю аномальну зону на території нашого регіону, яка погладжує з землі дуже дивні ключі. В одному місці дистильованої води виходить з землі, а в іншому радіоактивному пружині збивається.

За мною, вона сама ведмедиця. Люди називають його «хилим блиском». Ви повинні об'єднати дивне поле розмиття, яке виглядає як молода пшениця.

З міста Жирновськ поїхав близько 18 км. на ґрунтовці. Найцікавіше, що немає фото або карт, де він знаходиться. Побачити в секреті ) Я малював малюк і навігував GPS через Google Map.

Сходження пагорба зліва від "Слопта збросовісного блискавки", з'явився ліс 100 метрів від ґрунтовки. Потім я бачив деякі падають дерева. Вимкнено це берези. Подрібніть від коренів до одного метра, і навколо не слідів вогню. Зелений бур'ян, всі справи.

метр 30 північний - досить явище. Побачити корінь берези, і виріс кілька стовбурів. Спочатку я боявся приїхати. Бочки спалюють до 3 метрів. Ви можете відразу побачити, що не було вогню і дерева не смотреться - вони просто спали пекло миттєво!

95026434

Вибух вийшов з землі. Ви можете чітко побачити кратер, що нагадує вулкан. Я знайшов ще 40 метрів від дерева. Шукайте, як багато сил розірвав їх. Трава навколо звичайної є свіжим і зеленим, доторканим.

Це ясно. Побоюючись блискавки, потрапивши одне місце. Я просто отримую його. Немає коренів і блискавки від землі більше не бачить ...

Вид з хребта ведмедя на дивно кутове сало або невидиме поле. Справа в тому, що ми ніколи не побачили одне висаджене поле навколо. Місцеві колхозники не дозволяють «хилитися від frenzied lightning» Фото Google Map також показує, що таке поле схоже. Дуже цікаво.

Я піднявся схилом, трохи нижче ви можете побачити ще одне горло. Дослідники з команди Kosmopoisk раз нарахували близько 350 з них. А лінійна блискавка застрягла землю, так, вона була в землі, а не в деревах до 220 разів в годину !!!

Я ніколи не бачив такої речі в будь-якому місці... Навколо старовинного великого дерева є молодий ріст берези, одна висота! Цей ріст, як паркан, зображений великий береза, як палісад в прямій колі! Як захистити її... Вони всі дійсно сухі. І він висушений якось ... hmm ...

З афару було велике сіре очищення серед соковитої трави, так як виходить пізніше - це було коло близько 40 м в діаметрі! Кольорове коло. Я не пам'ятаю, що має таку кульку блискавку. Максимальний розмір кульової блискавки спостерігали тут до півтора метрів.

р.

Є звичайні дерева за мною. Але особливість них полягає в тому, що вони висаджують практично ідеальним трикутником. Це добре видно в супутниковому зображенні. розмір близько 50х50х30 Звичайно, деякі з них також спали.

Я зрозумів, що вони були досить товстими і гладкими лініями. Тепер це або деревне або сухе. Я не думаю, що вони висаджували сільською ваною. Всередині контур трикутника чітко видно. Хоча в цілому, потрібно відвідати там, і не одне дерево росте всередині, навіть росте. Тільки на лініях. Хмм -- і трава спокійна. Як ви можете побачити з карти Google, в 2005 році, це були чудовими зеленими деревами, і в центрі є моб. Не можна побачити траву. Відчувається, що все згорнеться в цей момент.

Пальники в тому ж дивному вигляді всі з них впав в трикутник і подивіться в центр. Я читаю, що є інші трикутники в хребті, нібито приземлення НЛО в '90s. І технологія дійсно мертва при підході. RAV4 був далеко )

Ще одне погане дерево, як тільки красиве плетіння верби. До речі, це трохи більше вугілля. Відчувається людина після пожежі. Відштовхується шкіра і можна побачити не смажене м'ясо. Відчуття тут є хрип.

І був той самий невідомий долі. Удар від землі від центрального кореня. Все зачаровує, але не спалюється, а трава знову зелена і радісна. Я не ходив в поле. Стан вже десять років.

Тоді я очолювала сіру очистку через високу траву і незабаром я просто DID. Це був прямий коло! Як штамп вичавлений або вигорає в землі! На малюнку нерегулярності було накачування трави.

32250Р. 3700Р.

Це навіть крутий. Кількі малюнки в траві. Це пекотно-вигорний грунт, як золи, але немає ознак пожежі. Не єдиний слід впливу, що це було прокочовано будь-яким. Я не знаю про це в будь-якому місці.

Після фотографування він виніс блокнот і змалював їх. Отримана форма була дуже схожа на малюнки на телевізорі. Хто залишає НЛО на полях світу.

Ще одна кісточка стегна в траві, тільки до бока.
Може бути, просто мій брат уява? Далі прийдіть сюди і перевірте її. Як дістатися? Хоча я щасливий, але вже ретельно підготовлений.

І це ж сіре очищення не далеко від малюнків. Коло в діаметрі. 40 м.кв. До речі, у кільцевому кільці почали виростити всю траву. Як і бурдокс і роги, сорт бар'єру.

У скрабному колі була сіна. Коріння стебла спалилися і стебла непристойно. В цілому грунт. Коли ви крокуєте, якби ви приступили на мембрану або каучуку! видалення ноги, грунт троянда !!! І це не ковтати! Склад грунту був схожим на попелиці.

Здавалося б, що ця земля спочатку розтоплена як лава, а потім охолоджена. Я думаю, що хтось дивиться нам. Я також дуже відчув, як я дивився.

Це те, що виглядає грунт. Отвір в грунті не з мулі. Як виглядає блискавка. По дорозі, над цим схилом, ми ніколи не помітили одну пташку, там не було змащувачів і комах у звичайному наборі, ні метеликів. Тільки рідкісні штани і мухи. Компас кричав.

Це таємниче дерево з власним охороною. Тільки один так великий і дов'язується з елементами. Він був таким чином, якщо він зрізав його і поклав його на дерево. Дуже дивний. Коли ми спробували потрапити всередину, ми отримали страшний страх. Я мав повернутися...

й-р8

Категории

Смотрите также

Новое и интересное