456
Як ми захотіли.
Продавці розповіли про нові трюки надмоделей і магазинів одягу. Співробітники м’ясної переробної станції розкривають свої «зростки».
Брошкові мікрохвильовки - зі знижкою!
«Що я отримав роботу в мережі гіпермаркету столиці», – відкликав Віталій. Продається дуже відома кухонна техніка. Продається при хорошій знижки, але там був один лов. Ця партія була спочатку дефектною. Що відбувається іноді.
Виробник бони, навчання помилки, згадував товари, ремонт і повертався за ціною 30-50% менше. Таким чином, під пазою продажу в магазині вже спочатку дешево, швидко нашивається обладнанням.
Але потім охолоджувач: товари з продажу нашого магазину дляпомоги повернути. І було навіть попередження про це. Але покупці не відреагували - гіп. Найпривабливішим був те, що техніка була брендована: люди були щасливі, що вони могли купити щось добре за половину ціни. В результаті багато зійшло, скаржалось про розбиття, і не вдалося повернути товар! Легко відрізнити «відведення» стікером на упаковці. Є бук REF (від слова REFACTORING - буквально "продукція знову").
«Покупець не має права на руки над дефектними, зламаними товарами тільки якщо під час продажу він попередив про недоліки», - розповідає юрист Анна Добруха. Визначається, необхідно вказати на перевірку, маркування або інший письмовий спосіб. Крім того, продавець не тільки «в цілому» згадує про недоліки – такі як «марка маргарижу» – але особливо описують їх. Тому що якщо виникають проблеми, які не вказані під час продажу, покупець має право на отримання претензії.
Секрети м'ясопереробного заводу
до Одягнена Жінка Голий чоловік По суті, магазини все ще всі подякують Богу, жах відбувається в нашому м'ясопереробному заводі, говорить Тетяна. Вся продукція від супермоделей і магазинів повертається до виробника - це, до нас. Тексти пісень, а це означає: Ви думаєте, що це кинути? Девер! Він переходить для переробки, змішаних з м'ясом, обробленими і знову стає ковбасою. І я знаю, що це відбувається не тільки в нашому м'ясопереробному заводі, але і в інших. І не тільки м'ясні продукти – з молоком те ж саме.
Посуд знижки на білизну
«Я покажу вам про інший тривіальний спосіб обману. Я отримав від друга, яка працювала в нижньому магазині. Ціни на цей магазин були гідними. А дівчата-селери, які намагаються заробити кілька додаткових гривень, пішли на найближчий ринок, купили трусики від Aunt Klava за три пені і вішали їх серед бренда за ціною - добре, трохи нижче, ніж це було перераховано на інших етикетках. А покупці щасливо "розраховані" вигідна покупка і дробиться на нього, поки вона не була "погана" більше німблових дам. Наталя.
«Так само, що робиться в невеликих продуктових магазинах», - коментує Олег, колишній співробітник мережі супермаркетів. Перевезення товарів «екстра» досить легко. Варіант один: є подвійний касовий реєстр, тобто товари записані в двох журналах. Право на проведення перевірок. І «чорний» для себе. Другий варіант: вибивають підроблені перевірки, манжети – не кожен буде виглядати в них, особливо якщо покупка здавалося успішним. І по-третє, перевірте підроблені товари не вибивають на всіх.
Приз для обману клієнтів!
до У деяких супермаркетах для обману клієнтів дайте ... преміум-класу! - непідконтрольна Дарія, яка працювала в рік як касіста. Гроші на ті «екстра» пекарні салати не можна приймати відразу – все проходить через касіру. Перевіряє подається в бухгалтерський відділ, там вони зменшують: як багато салатів були насправді і скільки корів купили. З найбільшою відмінністю надається відсоток прибутку. Це хороший стимул для оплати, це не так?
Але є ще один вид.
Не благуйте магазини!
«Я працював в різних супермаркетах. Я хочу захистити продавців! Пишіть, що «Прихильники люблять людей, гроші не вистачає, додаткові товари пробиваються.» Я не хочу звучати іржі, але перевірте гроші, не залишаючи касовий реєстр! Для зайвих товарів і за вагою магазин сильно покарає. Що це подобається для продавців, щоб слухати крі, "Я читаю в газеті, ви всі євреї і груші!" Ви думаєте, що є лише кілька людей, які криються? Ви неправильно. Інна.
Візьміть товари тільки в заводській упаковці!
«Закінчений наприкінці терміну зберігання продукції, упакованих в заводський спосіб, продавці змушені відкрити пакети та пакет в пластикових або паперових пакетах або пластикових лотках», пише Louise з Києва. Звичайно, дата виробництва вказана нова. Але це не найгірша частина. Також був такий, що в деяких продуктах - паста, печиво, борошно - комахи вводять. Так вони, що, комахи, ретельно відтінені або навіть розсіяні і упаковані товари. й
Візьміть товари тільки в всю фабричну упаковку.
Текст ваги
«У магазині працює більше року», – розповідає Катерина Т. – Будьте обережні при покупці вагового продукту, якщо є сумка на електронному масштабі – нібито для гігієнічних цілей.
Його край приклеюють тонкою стрічкою до тіла ваг. Коли щось кладуть на вагу, сумку витягують (або її спеціально витягують пальця), відповідно, вага збільшується.
Ви можете "розташувати" продавець, попросити зважити. Ви побачите, що ваша покупка відразу стане набагато простіше і дешевше. й
Навіть наше м'ясо китайці.
«Я торгував, займався великим оптовим продажем», пише Слава С. – Так, про м'ясо. Навіть якщо це не похилий або запахний, що ви думаєте, що це з Данії? Чи говорить етикетка? Вони кладуть їх на оптову основу. Вони надходять безпосередньо з Китаю.
Я також був менеджером ковбасного заводу. Найголовніше у виробництві є арматура. Узбек, який не знає, як говорити російською мовою, він думав, що це було важко. Так інгредієнти в ковбасній кисті в оці - рецепт відпочиває. Якщо щось неправильно, він додав натрієвий нітрит, він забиває смак. Так гривня-два на виїзді неспроможна. Але коли продукт спочатку не підходить, він більш серйозний. й
Літерально.
«Я працюю в магазині 4 роки тому. Ми були змушені мити ковбаси, які з довгого лежацтва в холодильнику були покриті налітною дошкою; пальцеві мішки кефіру з голкою і випустити повітря звідти ... І якщо ви не будете, ви будете літати за порушення трудової дисципліни. й
«Гам приходить в те, що вони відкривають цей пакет, беруть 20 до 30 відсотків цього м'яса звідти, і залийте відпочи водою і поставте його в морозильну камеру!» Коли ці шини досягають полки, їх вага значно збільшується. й
«Інші наконечники споживачам. Ніколи не ходять в магазин навіть з невеликою солодкістю. Якщо продавець пахне його, ви повинні бути зроблені на набір і розрахунок. й