Артифакти предків (7 фото)

Місце: Артем

Надішліть свої цікаві статті та знаходимо за допомогою зручної форми. Натисніть тут, щоб надіслати нам лист!

547574

Я народився і піднявся в авіаційному місті, що становить 70 відсотків секретності. По життю свого віку, мій дитинство і юнацтво пройшли через час повного занепаду, апогея якого була, так як вони зараз грають, «збереження дев'ятсот». Одним з найсильніших вражень того часу був полігон літаків. Я не міг вірити, що ці неймовірно красиві і великі автомобілі ніколи не побачать землю з вище. Я був лютийно піднімаючи залишки запобіжників, крильця, ризикуючи закручувати шию, так що «замішувати», покинути техніку і загальний настрій місцевого «спаду» розселився практично в підсвідомому.

У старшому віці в коледжі я отримав доступ практично до кожного секретного підприємства в місті. Прогулянка по мертвих будівлях, побачивши колишнього масштабу і презентую дезоляції, спогади і почуття, які я переживав як дитину тільки посилене і доповнене новими образами. Неймовірно боляче виглядає порожня пилососна кімната з стоячою в месі кулонів, бруків нефабрикованих малюнків, променів світла, слабо розбивається брудним склом і летить в повітряному пилі. На стінах є плакати, які розповідають про те, як врятувати відраду у випадку бомбардування або хімічної небезпеки, пожовті фото редакцій на стіновій газеті 89, а від звуків можна почути тільки ехо власних кроків. Країна, яка була захищена, винайдена і жертвована для поколінь.

6498325

По-новому, мені вдалося знову відчути лунки цих емоцій. Я знову відправив в Казахстан. Я був щасливий працювати разом з чудовим чоловіком Володимир Салинін. Він є головою CCS "Orbit", яка стоїть на Центрі космічної комунікації. Він працює на цій станції протягом декількох десятиліть, і бачив всі метаморфози і прогрес космічної комунікації.
У 68 році розпочато реалізацію проекту «Орбіт», який був завершений 70. Його завдання було поширення телебачення, тепер легко уявити, але потім "телебачення" був 1 канал, по всій території Союзу. Кількість таких станцій була в десятках, якщо не сотні. Площа була абсолютно нова, весь досвід був придбаний з нуля. Перші супутники не були навіть геостаціонарними, які означали, що антени дивилися літаючі супутники Освітлення цілодобово - 1, 2, 3 та ін.

Система працювала наступним чином: сигнал від московських ТВ-студії передається до центру передачі простору, розташованого в Дубні та Bear Lakes. Там, за допомогою надзвичайно потужних передавачів, сигнал передавався в космос, де він отримав супутники. Потужність випромінювання була такою, що птах, що впало в зону антенної діаграми, спалюється, бо 10 кілограмів не жартують. Далі від супутників, аналогова передача покривала всю територію країни. Де було просто отримано такими станціями, які передають місцевим ТВ-станціям, які в свою чергу трансляцію сигналу для домашньої антени. Все обладнання, так як не важко вгадати, була лампа, і не комп'ютери, тому технічне обслуговування антени було досить цікавим завданням.

У 75 р. А.Д. супутники остаточно переїхали на геостаціонарну і антени припинили провисання, порушуючи міцно в небо. Також в цей період відбулося повне оновлення автопарку обладнання та підсилювачів, які були охолоджені рідким азотом! Робоча температура -170 градусів. Тоді, крім одного телеканалу, радіосигналу «світа» почав поширюватися за допомогою системи. У цій формі все тривало до 96 року. Після того, як обладнання було демонтовано і замінено на іноземний телефонний передавальний сигнал, і сміливий проект був остаточно закритий.
Шукаю всі ці залози, я про те ж почуття, як археолог шукає піраміди в Єгипті. Будівельники і винахідники всіх, здавалося мені бути деякими демігами, які зробили неможливо. Тепер ви не можете уявити, що ви можете просто взяти це і почати щось з нуля. Ми купуємо західне обладнання, працюємо над технологіями, залучаємо іноземних фахівців.

А потім вони зробили все себе, через жертви, придумуючи їх велосипед, щоб не залежати від сусіда, який, від будь-якого змія, не може запускати нас колесами і передачами. Сьогодні ми не можемо навіть замінити вентилятора на сервер, оскільки це вимагає партнерських відносин і стажувань для ремонтних робіт. Сьогодні ми повністю залежимо від зарубіжних технологій.
Велика країна мертва, як її антена.

р.

фзеулф