491
Урал Діснейленд
На березі найвищого гірського озера Урал - Зюраткул популярний серед туристів стилізований російський стародавній казковий піар. На пальці змочуються два хагантини «Зюраткул» і «Валентина». І на березі побудовано ціле місто, де можна знайти такі казкові персонажі, як Касчей Immortal, Баба Яга з її хата на курячих ніжках, Лесі, а поруч з ланцюгом йде вчена кішка. У цьому казковому місті ви можете знайти десятки персонажів з різних фольклорів.
Чудова атмосфера дуже добре створена, і візит до Whale Wharf приймає вас в інший світ, де ви також можете зустріти середньовічні замки з незвичайними гарматами і стояти в шельмах халантину.
Пірат Брагантини на Whale Wharf
3293 р.
Місцеві засоби перевезення
На стовпі є гармати незвичайних конструкцій
І мініатюрні варіанти.
Пірат хагінтин Zyuratkul з піратами на борту
Р
Загальний вигляд Whale Wharf від Brigantine
фортеця під надійним захистом
р.
Ви відчуваєте себе як у середньовічному замку
Я хочу спробувати цей пістолет в дії.
Борделло Імморта, я дивлю, хто всередині.
Р
Гут на курячих ніжках Баба Яга
Юрти виготовляються з реальних необроблених сорочок корова, запаху знежирюється словами.
Російська мова XIX століття
Найкрасивіші благородні садиби
Каплиця
Р
Все це краса знаходиться в Національному парку ім. Зюраткул в Челябінській області.
Чудова атмосфера дуже добре створена, і візит до Whale Wharf приймає вас в інший світ, де ви також можете зустріти середньовічні замки з незвичайними гарматами і стояти в шельмах халантину.
Пірат Брагантини на Whale Wharf
3293 р.
Місцеві засоби перевезення
На стовпі є гармати незвичайних конструкцій
І мініатюрні варіанти.
Пірат хагінтин Zyuratkul з піратами на борту
Р
Загальний вигляд Whale Wharf від Brigantine
фортеця під надійним захистом
р.
Ви відчуваєте себе як у середньовічному замку
Я хочу спробувати цей пістолет в дії.
Борделло Імморта, я дивлю, хто всередині.
Р
Гут на курячих ніжках Баба Яга
Юрти виготовляються з реальних необроблених сорочок корова, запаху знежирюється словами.
Російська мова XIX століття
Найкрасивіші благородні садиби
Каплиця
Р
Все це краса знаходиться в Національному парку ім. Зюраткул в Челябінській області.