Історія складових незвичайної професії реєстратора

Хто чує тільки слово «так» кожен день розповів, що пише виступи на весільних обрядах і чому не варто брати дітей до реєстру.
р.

Отримати в професію

За освітою я психолог, закінчив університет, але я не лежав до роботи за спеціальністю. Я взяв на кандидата мінімум, випав і вирішив отримати іншу вежу - правовий. У реєстрі отримав від нещасного випадку: на весіллі друга розмовляла з сусідньою жінкою, вона була однією з працівників. Я був романтичним, або я втомився від нескінченних інтерв'ю, але коли я чув, що вони потрібні людині в архіві, я погодився практично відразу. Тоді я думав себе, «У мене є свято тут кожен день». Я, ї. Я працюю в реєстрі протягом семи років, але я тільки проводила церемонію реєстрації на рік. До цього було нудно працювати в архівах, потім приймати заявки. Ви повинні працювати протягом п'яти років принаймні. До речі, вони кажуть, що тільки жінки зареєстровані, але ні. Вже один раз був хлопчиком, який працює в реєстрі, тренером, тому він був призначений для одного дня, як виняток. Іноземці, звичайно, дивилися, але не скаржались.

Закупівля

Зовнішній вигляд - суб'єкт сорок. Ми працюємо в державній організації, а наші зарплати доречні: I, наприклад, отримати ледь 30,000 рублів з усіма припусками. Але ви повинні виглядати, як ви отримуєте $100,000. Звісно, вони не піклуються про одяг. Головне, щоб мати офіційний вигляд: легкий костюм (чорний і білий, з явних причин краще не носити), легкий макіяж, не міні, нічого провокативного.

Додайте до щоденного укладку, і "і так вона знизиться" тут не вийде: ви розумієте, що люди мають свято, всі одягнені - а потім ви ... ви не хочете виглядати фарше. Вранці ви думаєте, як в жарті: «Останьте мені сон, але я не зроблю» – а потім ви усвідомлюєте, що ви будете фігурувати в весільних фотографіях, а в цілому люди запам'ятають вас за життя, ви повинні боротися з лазією і втомою. Я 36, більшість моїх колег - понад 40, але ми намагаємось відірватися від стереотипу, що реєструючий офіцер - жінка з високою зачіскою і голосом учасника.

Вимова

Повідомляємо, що ми пишумо програми для урочистих подій. Згідно зі структурою, вони дійсно досить стандартні: «Сьогодні шлюб зареєстрований в Палаці Весілля No 2 (далі імена). Сім'я є об'єднанням двох людей, і об'єднання є добровільним. Перед реєстрацією шлюбу, ми обов'язково запитуємо вас, чи є Ваше бажання маррі, вільний та свідомий. Будь ласка, відповідайте наречену, будь ласка, відповідь наречену, і так далі. Звичайно, ми не працюємо, а іноді його може замінити слово, випадково забуваємо фразу, скажемо щось інше. Але, по-перше, це рідко помітили, і по-друге, не існує багато варіацій. Головне, щоб сказати щось добре без подвійного значення. Питання згоди не є формальністю, ми дійсно повинні знати, що людина була привезена до реєстру не силою, і він готовий до шлюбу. Так, сказати ні, навіть jokingly, я не рекомендую: реєстрація доведеться зупинитися. На місці, мова зазвичай більш неформальна. Якщо ви хочете, щоб вам було якомога простіше думати про них - ми завжди зустрічаємо. Не секрет, що на подалі весілля люди зазвичай тихо зареєструються заздалегідь в реєстрі, а потім вся церемонія є просто перформанс. Таким чином, практично будь-який мікс можливий. Кілька разів я провів церемонію на музику, це було бажання молодят. Дякую Богу це класичний.

Найщасливіша річ стала мені протягом літа. Пара урочисто надходить в зал, починається звична «гарянка» як: «На цей урочистий день ми зібрали тут...» Наречена дивиться навколо, примховує щось наречену, в результаті як нерв, дивиться навколо. Ми навчимося ігнорувати ці речі, тому я рухаюся. Після хвилини збивка перетворюється в борошнистий віскі вже «на галі», люди кистіться, але ніхто не може дійсно сказати нічого. В цілому виявилося, що гості в залі не з правої пари. Чому вони витратили так багато часу, спостерігаючи повні незнайомці, перед ними важко сказати. Ситуація, звичайно, вирішена. Ми приносили праві друзі з лобі, почали церемонію. Дякуємо Богу, що пара все ще зловила з гумором, не влаштував скандал, кожен жартував, що потрібно було взяти чужі кільця з подушки швидше - вони були більш дорогі.

Лінії.

Звісно, в першому весільному палаці немає таких мезів. Хоча на перший день застосування також приймають черги з 6 ранку. Коли я сидів на прийомі, вони пропонують гроші, іноді навіть не запитуючи, якщо дата була безкоштовною. У деяких числах ми продовжуємо з метою, ми говоримо, що все вже зайнято, але є пара вільних годин, просто в разі. Вони «торгуються» співробітниками. Як правило, буває так: «Ви хочете отримати шлюб замість 10.12.12 12.12?» Я буду платити трохи додатково... Чому? Ми робимо все краще. Не часто можна перетворити це навколо, недавно хвилювання шлюбу має якось скидання, тому є багато пустих плям в розкладі. Традиційно багато людей хочуть одружитися 14 лютого, 8 липня і на красивих датах. Я не знаю, чому це так важливо для пар, це питання естетики. Ну, травень, звичайно, також безкоштовно щороку, десятки весіль в місяць - максимум. Якщо ви хочете швидко одружитися, сплануйте свята в травні. «Все життя, щоб бути фоленим» – це неспроможність. Ви будете з особою, яка не підходить для вас, або хто ви бачили: «Привіт, не в травні – це погана удача. й

Брюки

Що я не бачив: розфарбовування, дубильні трубки, сміхання, одне захоплення всієї церемонії, поганий. Також були наречені, як кажуть, підготувати, і його можна побачити, що людина просто відверта на порожньому шлунку і не підрахувала, але наречена повинна тримати її щільно під нею руку. Я не пам'ятаю втечу, я думаю, що є сумніви, це не в реєстраційній кімнаті. Як і в кіно, щоб позбутися від коня з-під коронки, ніколи не було, ні одного з колег.

Я дивився на героїзм нашої дівчини. У будь-якій ситуації вони несуть: У мене було багато випадків, коли наречені прийшли в литі: хто має руку, яка має ногу. Одна з нога введена в зал, якщо вона була королева, і нічого, що після декількох кроків вона була буквально на руках до килима. З одного боку, здається романтичним, з іншого – така відданість від зовнішнього вигляду навіть відлякується. І ви також можете побачити, коли дівчина грає в публіці або фотографі. Я знаю, що це непрофесійне, але я не хочу спробувати. Я думаю, що я сам.

Сукні - окремий предмет. Дівчата, дарлінги, я розумію, що ви абсолютно впевнені, що це ваше єдине весілля і тому намагатися показати кращі світові, але розраховувати на вашу силу. Про нас Я можу пам'ятати два рази в моєму житті, коли наречена з її платтям не ходила через двері. На спідниці були сім кілець, один більше, ніж інші. Ми буквально ставимо її в номер з гостями. Один з них відразу ж сказав, що це знак і вона не повинна одружитися. Я сказав їй: "Віт, мед, ви ще не прийшли в двері, ти думаєш про маринування пізніше."

Грумман

Найпомітніша ситуація полягає в тому, що наречена думає занадто довго про питання «Ви згодні?» І найголовніше, в звичайному житті, це всього п'ять секунд, і там, в аудиторії, вони здаються як вічність, навіть мені. Один молодий чоловік відповів, після того, як багато хторивати, "Так," так наречена випустили таку зіткість рельєфу, що, враховуючи наша акустика, вона була просто моном. Я не можу стояти і посміхатися, хоча, за принципом, це неприпустимо. Чоловіки також люблять не відключати своїх телефонів. Вони, я розумію, як правило, спокійніше про сам процес. Таким чином, це відбулося більше одного разу, коли реєстрація була припинена через вхідний текст повідомлення або виклик. А дванадцятипала мелодія, фунієр. Про те, що «в п'ятницю він у f*ck» Це не п'ятниця, але це також тема.

У той час, коли церемонія майже впала. Приїхали гості, наречена готова, і наречена все ще немає. І на телефоні я розумію, він не відповів. Ну, ми думаємо, погана дівчина, тепер буде сльози, гістерики, кріслі "всі чоловіки холики". Але не помилитися: погрожлива перспектива, що вона повернеться знову, вона залишилася, замовивши гостей не розсіювати. Через чотири години дві повернулися назад, вимовляючи, хоча, якщо вони прийшли до розлучення. Виявилося, що людина переповнена: за добу він був знежирений, взяв щось і не почув годинник тривоги, а телефон сіла вниз. Наречена під дверима витратила годину, але в кінцевому підсумку пофарбувала їх. В цілому, коли пари пізнають, ми спробуємо їх зустріти і не відкладаємо їх на іншу дату. А в разі форс-мажорності, ми залишаємо на роботі самі, розуміємо, що завтра ні бенкет, ні лімузин зможе їх відкласти.

Діти

Прийняття дітей до реєстру є найгіршою ідеєю, що молоді люди можуть подумати. І неважливо, чиї діти самостійно або знайомі. Вони нав'язуються з цим нервовим середовищем і починають відображатися відразу. 90% крі під час реєстрації, і не вкрасиво, як свідки, але кричуща. До цієї батьківської мухи з спробами заспокоїти їх, ляпаси і загрози - і весілля зіпсована. Більшість з усіх, я соромлю дітей, які були взяті на роль кращих чоловіків або попелиць, одягнуті в крилах або тукседо і змушені перевозити сливу. Скільки летять наречені з брудними, зіпсована сукня, я не можу сказати. А тому, що вам не доведеться слухати і спробувати імітувати західні весілля. Залиште дитину в домашніх умовах або отримайте його няні, дозвольте її заважати в кімнаті відпочинку - наприклад, у нас є окремий номер, виділений для дитячої. Перш ніж сидіти, ми завжди натякаємось: «Ви хочете залишити дитину з вчителькою на півгодини?» Доброго дня! З якоїсь причини згодні одиниці.

Професійна перспектива

Ні, на перший погляд, щоб визначити, що буде сімейне життя пари, я не можу. Хоча ми іноді робимо парі з колегами, але потім забуваємо, хто ми сперечалися проти, такий потік проходить через нас. Я можу сказати, що найпростіша пара про церемонію, більше шансів, що все буде плавно. Вони також мають можливість брати участь в процесі. Не можна планувати все, тому можливість розслабити, перебудувати або навіть хвиляти руки і весело провести час для ваших приємних змін. Тоді навіть найгірша реєстрація у світі, відсутній свідк, кільце, яке не підходить на пальці, не зіпсує те, що в цей день ви ставите чоловіка і дружину.

Tags

See also

New and interesting