617
Святий Кіблер одружений Jared Pobra рік після розбиття Джорджа Клонею
8 березня Свята Кіблер відсвяткував День жінок у своєму стилі. А актриса і модель заміж її дружби після того, як вони зібралися лише за 7 місяців. На пляжі в Мехіко відбулася секретна церемонія.
Ця субота, Stacey Kiebler, 34, одружений підприємець Jared Pobra, 39, в Мексика. Вони почали знайомство 7 місяців тому і були просто друзями протягом тривалого часу.
Жорж, безумовно, укусає своїх ліктів.
Жорж Клонії та Стацей Кеблер від двох років, коли вони оголосили про їх поділ у 2013 році.
Kibler зламав Clooney менше року тому.
Я повинен сказати, вони виглядають ефектно.
У таємницю відбулася церемонія нагородження Stacey Kiebler та Jared Pobre. Відомий тільки той, що він пройшов на заході і запросив тільки найближчий.
Моє щастя не можна описати словами! – сказав Клюмер.
Для нас це перше, і тому дуже довгоочікуваний, шлюб.
Ця субота, Stacey Kiebler, 34, одружений підприємець Jared Pobra, 39, в Мексика. Вони почали знайомство 7 місяців тому і були просто друзями протягом тривалого часу.
Жорж, безумовно, укусає своїх ліктів.
Жорж Клонії та Стацей Кеблер від двох років, коли вони оголосили про їх поділ у 2013 році.
Kibler зламав Clooney менше року тому.
Я повинен сказати, вони виглядають ефектно.
У таємницю відбулася церемонія нагородження Stacey Kiebler та Jared Pobre. Відомий тільки той, що він пройшов на заході і запросив тільки найближчий.
Моє щастя не можна описати словами! – сказав Клюмер.
Для нас це перше, і тому дуже довгоочікуваний, шлюб.