Шановні мешканці Криму!

Ян Феолетов

Ні, що я не претендує на кінцеву правду. До того ж я вірю, що так багато, це наш сакральний обов'язок, щоб дати вам право залишити. Я дуже шкода, що всі ми раптом виходили до Бандери, нації і фашистів. Це було дещо несподівано, але я розумію, що ви добре знайомилися з визначеннями фашизму, нацизму, націоналізму, більшовицького, національного більшовицького та ін. В цілому, ми вирішили, що ми не підходять для вас, і вашої Батьківщини з іншого боку Керченської протоки і є всі перераховані вище політичні тенденції. Татари не згодні з вами, але мають складний історичний досвід. Чому слухати їх, правда?
Я не здаю тебе. Кожен вибирає для себе, нехай вони? Коротка ланцюжок, напівсолодка чаша, але в домашніх умовах. В принципі можна зрозуміти. Як автор роману, я хотів би написати кілька рядків про можливий розвиток подій. В жодному разі не потрібно нічого поганого Криму. Нехай все не прийдеться правда, і ви будете мати молочні річки в желейних банках під російським триколором.

Як ми знаємо, Крим – півострів. З одного боку він має море, з іншого боку, його мачуха - Україна. Якщо він підключений шнуром. Через це місто Криму отримує свіжу воду, електрику, негайно проходячи дорогу і залізницю. Це єдиний зв'язок півострова і материка, крім Керченського порома.
Так вода, електрика, дорога та залізничне сполучення. Ніжно збираюся вирізати пуповинну пуповину, але ви перейдете в табір, вибачте, ворог, який анексував частину нашої території. Ви не будете дивуватися, якщо наші відносини стають орієнтованими на ринку. Це, в свою чергу, означає, що всі перераховані вище ресурси стануть дорогою.
Як це вплине на життя Криму? Це буде йти - справа відповідь.

Все від утиліт до товарів на ринках. Чи допоможе Росія пом'якшити ситуацію? травень. Але це буде дорого і займе довго. Не рік або два, більше. Будівництво мосту складає п'ять років, якщо ви намагаєтеся важко і фінансувати його рясно. Припустимо кабель можна кинути на дно моря. Доведіть воду в танкери. Розширити пором. Але це ще не половина заходів.
Що станеться в банках? Українські банки, в яких Ви зберігаєте депозити? Я запропоную, що вони залишають Крим. Вони будуть змушені залишити. Деякі з них намагаються віддати свої гроші, а деякі просто не зможуть. Тексти пісень, а це означає: Чи прийде Росіяни замість того, як? Це право. Але потрібно час роботи в системі. Це важка криза, але втрати коштів неминуче.
Цікаве питання про пансіонату. Де-факто, ми перебуваємо в війні з Росією, де жюра — ще один вид друзів. Але після анексії Криму зв’язки згасають на неживо. Я не говорю, що ваші пенсійні плани будуть знищені з ними, але всі документи повинні бути перевидані. Як довго це займе, бо збирати інформацію в країні ворога, з яким ви боретеся, важко і повільніше.
А також - перереєстрація прав власності на рухоме та нерухоме майно, заміна водних ліцензій, ліцензій, дозволів, земельних актів ... Навіть номери автомобіля потрібно замінити.
Я знаю, що це всі дрібні речі. Ви маєте намір познайомитися з Росією. Запитайте про нове право РФ на оренду квартири. Ви будете щасливі. Як я розумію, в Криму є одним з найпопулярніших видів бізнесу? Був.
У вас є багатство - порти. Але порти перевантажувальні сайти. Не є самодостатнім – нам потрібні наземні маршрути, які будуть відрізані кордоном. Це означає, що порти будуть придатні тільки для військових основ і для отримання товарів на внутрішньому ринку. Не дуже вигідний проект.
Шельф - нафтогаз. Ви сумніваєтеся, враховуючи поточну спірну ситуацію. Ймовірно, але сумнівний і дуже дорогий.
Тепер для приходових сезонів.
Ви думаєте, що зараз середнє українське свято буде йти до Криму?
Відповідь немає. Ми вже стали менш частими в Криму через слабкий сервіс і невисокі ціни. Ми виходимо в основному з сезону для дихання. Інфраструктура на півострові була створена в часи СРСР, включаючи мачуха України. Але не було нормальних мереж або каналізаторів. Технічно складно, практично неможливо. Таким чином, зливи переходять в море, що раніше далеко в море, тепер ( труби загнуті) дуже біля берега, до трьохсот метрів. Діти хворіли, дорослі хворіли – тому давали літні канікули в Криму.
Зараз буде територія непотужного ворога. Замініть нас з росіянами? Прикордон на E65, прикордонна зона, пункти перетину, черги багатьох кілометрів - в найближчому майбутньому Expensive Products (і що робити? режим!), вода на графіку, забиті поромної переправи ... Хто серед курортів хоче такий супроводжуючий шарм?
Чому? Є Сочі, Геленджик, Анапа, Греція, Туреччина, Єгипет, Індія - курорти без головного болю, з дешевим житлом, смачним і дешевим харчуванням і кульовим божем. Як довго ви думаєте, що це займе змінити інфраструктуру узбережжя? Навіть з масивними настою з Росії? 5? 10? І висококваліфікована робота? Оренда квартир для відпочиваючих, але фахівці здатні реформувати Крим? Ви повинні мати гроші, і ви повинні мати гроші. Росія знову? Проксимус Ми не розуміли. Ми мачуха. Росія – мати. Але мама не є кеш-памою.
Розкажіть мені, коли стартував сезон в Криму? Коли це початок цього року? Що ви живете восени? Весна? Зима Що робити, якщо наступний літо, Бог заборонив? Чи буде ви жити п'ять років в ліжку? Чи є досить жирні магазини? З порожньими санаторіями, будинками відпочинку, туристичними центрами та лікарнями, а не перспективою наповнення його всім? Ви були Абхазія, дорогі Крими? Athos, Гудаута, Сухум, Гагра? Ви будете любити його.
Наша країна Може бути не кращим у світі, але ваш включений. Тут ви знаходитесь вдома. Народжений, вирощений, дізнався тут. Може бути не все було гладко в нашому житті разом, але навіть в сім'ї, не все завжди добре.
Ви вирішили розлучення. Не запитати про розлучення, але влаштовувати скандал, пов'язавшись з п'яним агресивним сусідом, розбити меблі, збити горщики і заспівати двері. Ваше право. Але з таким розлученням важко підтримувати хоча б зовнішній вигляд гідних відносин.
Україна не стала батьківщиною протягом 60 років. Виготовляли багато метеликів і потріть в руки нашого колишнього брата бульбашки. Скатертини – дорога та мир.
Татари є патологічними. Наші справжні громадяни шкода.
English, Українська, Français...