Паша 183 і його робота

Наступного місяця буде рівно рік з одного з кращих вуличних артистів, Паша 183 р. «Російський банкіз», і нещодавно в одному з Московських музеїв відкрив свою післягюмальну виставку «Наш бізнес-feat!». Я привертаю свою увагу найяскравіші роботи. Пітер - місто Ангелів. (2012)
Коментар автора на роботу: Я рідко відвідую Санкт-Петербурга, про один раз на рік, але кожен раз я бачу, що разом з нескінченними гравіруваннями, статуеями і базами, ангелами. Тут живуть люди, які можна назвати ангелами в м'якоть. Цей проект присвячений всім Петербургам.

Полотно. Ми застрягаємо з черевики для вічності. 2012 р.

Вулиця мистецтва. Маруся, 2012
Письма впав на Павел після своєї роботи раптово поширився через Веб-сайт і попросила до інтерв'ю з The Guardian, Daily Mail і Telegraph.

Один з серії «Спіри Петра»
Він був названий «російським банком», але він відхилив цей порівняння: протягом багатьох років працював виключно на власних темах, знайшов власний стиль, і не схожий на цей пошук схожостей з іншим художником.

Він почав працювати на вулицях Москви у віці 13 років в 1996 році, а за 17 років освоєно безліч технік, виконаних настінних картин, виконаних установках з клеєток, організованих комплексних світлових проекцій, використовуваних трафаретів і встановили різноманітні об'єкти у міських просторах, виготовлених кінетичних установках і багато іншого.
100 Років Соліту, добровільних, самотніх 2007 р.

1 квітня Папаша померла, але причина смерті ще не була створена, і інформація про смерть П183 немає. У мережі є думка, що це ще один PR-проект творчого письменника, який протягом багатьох місяців неможливо визначити причину смерті і дати хоча б деякі деталі про це. Найоптимістичні вболівальники художника продовжують чекати дня, коли ідол повернеться нові шедеври.

Полотно, 2013.

Вулиця мистецтва, 2013.

р.

Полотно. 2013.

Вулиця мистецтва, 2013.

р.

Вулиця мистецтв, 2012

Мостові світильники присвячені. 2011 рік
Важко будь-який з нас зараз, отримавши успіх, зв'язки, гроші, полум'я, здатний відмовитися від цього. Пригнічує міст і знищує всі ваші досягнення для нового, невідомого, можливо, безперешкодного і лікерологічного життя або смерті. Ця інсталяція присвячена тим, хто вийшов за межі власних пилососів і створив новий світ. Ті, хто вміє заперечувати себе, заради кроку вперед.

1185497

Аленка. 2011
Авторський коментар до роботи: «Так я зробив фільм «Казка Алінок 2005», де шоколад «Алонка» є своєрідною сучасної дитини. Кожна людина з дитинства змушена навчатися продати, тому будувати життя в сучасному світі. Продається наша компанія Alenka. Але все ж, Аленка в моєму розумінні – найяскравіша людина на землі, вічно наївна і вічно неспокійна. Я проходив на одному з будівельних майданчиків і вирішив зробити трохи позитивним. Крім того, якщо хтось бачив вищезгаданий фільм, то, можливо, він пам'ятає, що один з символів фільму добровільно гине. Я переосминув багато і вирішив зробити альтернативне закінчення. Як мінімум з цим відео... Тексти пісень, а це означає: Життя йде на і, можливо, хтось знайде людину як яскрава, як Альонк.

Повідомляємо, що 2011 рік
19 серпня 2011 р. – річниця відпустки 1991 р. Країна, що веде до розпаду державною політикою. Люди беруть в руки «спаси» і, як неминучість, кришка крові. Ми не знаємо своїх імен. Ми вирішили «підірвати» наші громадяни про ці люди і події 91-93 і дати можливість пройти через поліцейські пікети в цей день. У тіні захопився пікет недовго, тільки 1 година, після того, як з появою нового уряду, працівники громадянської війни вийшли в тіні.

Окуляри. 2009 рік

Авторський коментар до роботи: «Сніго впав, перетворюючи всі двори в величезне біле листя. Шукаємо дахи будинків і з вікон верхнього поверху, мимоволі шукаємо об'єкти, щоб принести свої фантазії до життя. І так, в середині двору є лампапошта, яка дуже нагадує бантик зі скла. Прийшло рішення, а в пустельному просторі аркуша з'явилися кисті на кисті.

Вуличне мистецтво "Греам вогню" - 2011.

3250Р. 3700Р.

Легкий - 2011

Легкий - 2010

Джерело: bigpicture.ru