Fantastic Airbus A380 (47 фото)

Airbus з A380 підвищило рівень комфорту у польоті на висоту за межами інших літаків. Весь другий поверх присвячений бізнесу та першого класу. Для зручності гостей передбачені сидіння. Кожен пасажир має власний холодильник з напоями поруч з кріслом, а в хвостик можна сидіти в повноцінному барі, ліціально обговорювати проблеми запуску хронного колажу з розмовним барменем. Що можна сказати, якщо є 2 просторих душових кабін в носі повітряного судна. Вперше в моєму житті я не хочу рейсу до кінця.

Перш ніж перейти до авіашоу в Le Bourget, мій друг Сергій Мартиросян видала мені журналістичний сертифікат, який я продемонстрував відвідувачів рейсу і дав мені справжній тур літака. Пасажири економіко-ділового класу надходять в літак через різні дихальні шляхи і відокремлюються один від одного під час польоту:

У кожному ряду є тільки 4 місця:

Пасажири даються шкарпетки, маска для сну і наклейки на стілець, щоб учасник польоту знає, як поводитися в разі, якщо ви падають:

Для взуття є спеціальний відсік під матрацом в нозі:

Крісло поміщається в горизонтальне ліжко. Моя висота 182 см, але ноги не відпочивали на стіні. Тут було достатньо місця:

Після вечері укладають матрац і укладаємо подушку:

Перед кожним пасажиром є 17-дюймовий сенсорний екран, електричний роз'єм, 2 порти USB (Я не знаю для чого), потрійний підвушник і мультимедійна система управління поєднана з супутниковим телефоном:

Також кожен стілець має власну велику панель управління, яка також контролює освітлення, позицію крісла та включає в себе масажний режим спини та сидіння:

Авіакомпанія має кілька зовнішніх камер і пасажир може вибрати будь-який з них:

Особливо цікаво подивитися рейс через хвостову камеру. У хмарах подається літак:

У аеропорту, використовуючи ту саму камеру, ви можете відчути (що говорить про своє слово!) розміри A380:

Є також режим, що показує розташування повітряного судна на карті:

У хвостик є бар, де спекотні і м'які напої заливаються безкоштовно:

7993834

На противагу постійно оновлено лотки з сендвічами і тортами:

На стінах є 2 дивани, з ременями для сидіння:

Політ «в барі» неймовірно приємний і зручний. Рейс не відрізняється:

Для вечері я вибрав салат зі світлою креветкою:

A380 має 5 туалетів на другому поверсі і 10 на першому, в класі економ.

Крім унітазу, є два душові кімнати в носі для пасажирів першого класу. Однак потрібно замовляти їх за годину до використання і залити водою всього 5 хвилин:

Fantastic Airbus A380 (47 фото) доб.

Fantastic Airbus A380 (47 фото) р.

У першому класі пасажири мають власний бар, де напої більш ексклюзивні, але не барменів:

Поруч з душовими кабінами спускається грандіозна сходинка, що веде до першого поверху, до кабіни та до салону економ-класу:

У хвіст лайнера є ще одна сходи:

На першому поверсі 396 місць економ-класу:

У центрі кабіни приховані 2 кімнати для відпочинку екіпажу. 9 людей можуть спати тут одночасно:

Пілоти мають окрему кімнату:

Нарешті, деякі факти про цей літак:

У літаку 14 місць першого класу, 76 місць бізнес-класу та 396 місць економ-класу. 7-годинний рейс подається командою 27 осіб:

2 пілоти

4-х старших учасників польоту

4 відвідувачі рейсу в першому класі

8 мандрівників в бізнес-класі

8 мандрівників в економ-класі

1 ванна кімната для приготування душових кабін

Під час польоту 14, до команди додано ще 2 пілоти та 1 халат. Це 30 осіб.

Кінгспан 80 метрів. Паливний запас - 240 т. У повітрі A380 повинен вийти з інших літаків на відстані не менше 10 кілометрів, так як навіть переплетення Boeing 747 може перевернутися до аеродинамічних потоків.

Під час польоту шум двигуна практично невисокий. Каюта дуже тиха і тільки вентиляційна іржа на стелі. Всі відвідувачі рейсу дружні і постійно посміхаються. Навіть якщо вони знаходяться на кухні, і вони не думають, що хтось може бачити їх. У салоні зануритися в атмосферу свята і розкоші:

Fantastic Airbus A380 (47 фото) Р.

до

Джерело: sergeydolya.livejournal.com