690
Fantastic Airbus A380 (47 фото)
Airbus з A380 підвищило рівень комфорту у польоті на висоту за межами інших літаків. Весь другий поверх присвячений бізнесу та першого класу. Для зручності гостей передбачені сидіння. Кожен пасажир має власний холодильник з напоями поруч з кріслом, а в хвостик можна сидіти в повноцінному барі, ліціально обговорювати проблеми запуску хронного колажу з розмовним барменем. Що можна сказати, якщо є 2 просторих душових кабін в носі повітряного судна. Вперше в моєму житті я не хочу рейсу до кінця.
Перш ніж перейти до авіашоу в Le Bourget, мій друг Сергій Мартиросян видала мені журналістичний сертифікат, який я продемонстрував відвідувачів рейсу і дав мені справжній тур літака. Пасажири економіко-ділового класу надходять в літак через різні дихальні шляхи і відокремлюються один від одного під час польоту:
У кожному ряду є тільки 4 місця:
Пасажири даються шкарпетки, маска для сну і наклейки на стілець, щоб учасник польоту знає, як поводитися в разі, якщо ви падають:
Для взуття є спеціальний відсік під матрацом в нозі:
Крісло поміщається в горизонтальне ліжко. Моя висота 182 см, але ноги не відпочивали на стіні. Тут було достатньо місця:
Після вечері укладають матрац і укладаємо подушку:
Перед кожним пасажиром є 17-дюймовий сенсорний екран, електричний роз'єм, 2 порти USB (Я не знаю для чого), потрійний підвушник і мультимедійна система управління поєднана з супутниковим телефоном:
Також кожен стілець має власну велику панель управління, яка також контролює освітлення, позицію крісла та включає в себе масажний режим спини та сидіння:
Авіакомпанія має кілька зовнішніх камер і пасажир може вибрати будь-який з них:
Особливо цікаво подивитися рейс через хвостову камеру. У хмарах подається літак:
У аеропорту, використовуючи ту саму камеру, ви можете відчути (що говорить про своє слово!) розміри A380:
Є також режим, що показує розташування повітряного судна на карті:
У хвостик є бар, де спекотні і м'які напої заливаються безкоштовно:
7993834
На противагу постійно оновлено лотки з сендвічами і тортами:
На стінах є 2 дивани, з ременями для сидіння:
Політ «в барі» неймовірно приємний і зручний. Рейс не відрізняється:
Для вечері я вибрав салат зі світлою креветкою:
A380 має 5 туалетів на другому поверсі і 10 на першому, в класі економ.
Крім унітазу, є два душові кімнати в носі для пасажирів першого класу. Однак потрібно замовляти їх за годину до використання і залити водою всього 5 хвилин:
доб.
р.
У першому класі пасажири мають власний бар, де напої більш ексклюзивні, але не барменів:
Поруч з душовими кабінами спускається грандіозна сходинка, що веде до першого поверху, до кабіни та до салону економ-класу:
У хвіст лайнера є ще одна сходи:
На першому поверсі 396 місць економ-класу:
р.
У центрі кабіни приховані 2 кімнати для відпочинку екіпажу. 9 людей можуть спати тут одночасно:
Пілоти мають окрему кімнату:
р.
Нарешті, деякі факти про цей літак:
У літаку 14 місць першого класу, 76 місць бізнес-класу та 396 місць економ-класу. 7-годинний рейс подається командою 27 осіб:
2 пілоти
4-х старших учасників польоту
4 відвідувачі рейсу в першому класі
8 мандрівників в бізнес-класі
8 мандрівників в економ-класі
1 ванна кімната для приготування душових кабін
Під час польоту 14, до команди додано ще 2 пілоти та 1 халат. Це 30 осіб.
Кінгспан 80 метрів. Паливний запас - 240 т. У повітрі A380 повинен вийти з інших літаків на відстані не менше 10 кілометрів, так як навіть переплетення Boeing 747 може перевернутися до аеродинамічних потоків.
Під час польоту шум двигуна практично невисокий. Каюта дуже тиха і тільки вентиляційна іржа на стелі. Всі відвідувачі рейсу дружні і постійно посміхаються. Навіть якщо вони знаходяться на кухні, і вони не думають, що хтось може бачити їх. У салоні зануритися в атмосферу свята і розкоші:
Р.
до
Джерело: sergeydolya.livejournal.com
Перш ніж перейти до авіашоу в Le Bourget, мій друг Сергій Мартиросян видала мені журналістичний сертифікат, який я продемонстрував відвідувачів рейсу і дав мені справжній тур літака. Пасажири економіко-ділового класу надходять в літак через різні дихальні шляхи і відокремлюються один від одного під час польоту:
У кожному ряду є тільки 4 місця:
Пасажири даються шкарпетки, маска для сну і наклейки на стілець, щоб учасник польоту знає, як поводитися в разі, якщо ви падають:
Для взуття є спеціальний відсік під матрацом в нозі:
Крісло поміщається в горизонтальне ліжко. Моя висота 182 см, але ноги не відпочивали на стіні. Тут було достатньо місця:
Після вечері укладають матрац і укладаємо подушку:
Перед кожним пасажиром є 17-дюймовий сенсорний екран, електричний роз'єм, 2 порти USB (Я не знаю для чого), потрійний підвушник і мультимедійна система управління поєднана з супутниковим телефоном:
Також кожен стілець має власну велику панель управління, яка також контролює освітлення, позицію крісла та включає в себе масажний режим спини та сидіння:
Авіакомпанія має кілька зовнішніх камер і пасажир може вибрати будь-який з них:
Особливо цікаво подивитися рейс через хвостову камеру. У хмарах подається літак:
У аеропорту, використовуючи ту саму камеру, ви можете відчути (що говорить про своє слово!) розміри A380:
Є також режим, що показує розташування повітряного судна на карті:
У хвостик є бар, де спекотні і м'які напої заливаються безкоштовно:
7993834
На противагу постійно оновлено лотки з сендвічами і тортами:
На стінах є 2 дивани, з ременями для сидіння:
Політ «в барі» неймовірно приємний і зручний. Рейс не відрізняється:
Для вечері я вибрав салат зі світлою креветкою:
A380 має 5 туалетів на другому поверсі і 10 на першому, в класі економ.
Крім унітазу, є два душові кімнати в носі для пасажирів першого класу. Однак потрібно замовляти їх за годину до використання і залити водою всього 5 хвилин:
доб.
р.
У першому класі пасажири мають власний бар, де напої більш ексклюзивні, але не барменів:
Поруч з душовими кабінами спускається грандіозна сходинка, що веде до першого поверху, до кабіни та до салону економ-класу:
У хвіст лайнера є ще одна сходи:
На першому поверсі 396 місць економ-класу:
р.
У центрі кабіни приховані 2 кімнати для відпочинку екіпажу. 9 людей можуть спати тут одночасно:
Пілоти мають окрему кімнату:
р.
Нарешті, деякі факти про цей літак:
У літаку 14 місць першого класу, 76 місць бізнес-класу та 396 місць економ-класу. 7-годинний рейс подається командою 27 осіб:
2 пілоти
4-х старших учасників польоту
4 відвідувачі рейсу в першому класі
8 мандрівників в бізнес-класі
8 мандрівників в економ-класі
1 ванна кімната для приготування душових кабін
Під час польоту 14, до команди додано ще 2 пілоти та 1 халат. Це 30 осіб.
Кінгспан 80 метрів. Паливний запас - 240 т. У повітрі A380 повинен вийти з інших літаків на відстані не менше 10 кілометрів, так як навіть переплетення Boeing 747 може перевернутися до аеродинамічних потоків.
Під час польоту шум двигуна практично невисокий. Каюта дуже тиха і тільки вентиляційна іржа на стелі. Всі відвідувачі рейсу дружні і постійно посміхаються. Навіть якщо вони знаходяться на кухні, і вони не думають, що хтось може бачити їх. У салоні зануритися в атмосферу свята і розкоші:
Р.
до
Джерело: sergeydolya.livejournal.com
Santa Burner до роботи
Продовжуємо тему китайської Братви - публікуємо фотографії з авторитету весілля.