Shakira ділиться своїми майбутніми планами з латинськими читачами

Шакіра з'явіўся на квітневій кришці латинського журналу. Про своє особисте життя, сина Мілана та плани на майбутнє.

Обкладинка журналу Латиноамериканки

Підготовляючи презентувати свій новий альбом, назвав Шакіра, але думки 37-річного зірки не тільки займаються творчістю, адже трохи більше року тому вона першою стала матір’ю. Ось що про це говорить характер номера:

Якщо ви відчуваєте свою любов, ви відчуваєте себе таким миром. Я хочу поділитися своїм щастям зі світом.
320777р.

За словами Шакіри, вона і її коханця, футболіст Gerard Piquet, не збирається зупинитися там:

Я знову вагітна. Я хочу, щоб мати вісім або дев'ять дітей - наша команда.
Про мої відносини з Герардом:

«Це з мене, бо він хоче бути з Шакірою, людським істотою, не зіркою. Це вірна любов, немає вольєрних мотивів. І я з ним, тому що він найдивовижніший чоловік Я коли-небудь зустрівся. Ми хочемо, щоб ті ж самі речі, ми не любимо себе. Я ніколи не мав подібних пристрасних відносин в житті.

Як для творчості співак має щось сказати. Вона поділилася деталями релізу свого нового альбому, який поєднує рок, народну, реґагу та танцювальну музику:

«У мене завжди буде трохи всього. Я завжди сперечався з собою про те, де я хочу піти. Іноді мені подобається пісня, і через кілька хвилин я захоплю її.
25 березня в Києві відбудеться десятий студійний альбом «Шакіра». Останнім часом вона вже була спільна з шанувальниками трек-листу альбому і представила нову назву імперії. У альбомі також представлені ріанна, які не можуть пам'ятати вас.