Кармен Електрра за квітень випуск FHM

Для гарної жінки вік не проблема. Недавні модні будинки і журнали почали показувати інтерес до жінок після сороку. Все почалося з рекламних кампаній, і продовжується з чоловічим глянцевим глянцем, раніше зосередженим переважно на бджілках протягом 30 років. І перший в списку зрілих красунь, які з'являються в чоловічому журналі, тепер стане ім'ям Кармена Елекра, який спалахнув на фотосесії для FHM. Крім того, фото зірки в нижній білизні навіть витончена кришка - і це перший раз в історії журналу, коли зірка людина більше сорок років позує для кришки.

"Старий" модель - Кармен Електрра на кришці FHM

Звісно, слухаючи фото, 41-річний Кармен не виглядає свого віку. До речі, в супроводі інтерв'ю, Електромагніт відзначає, що вона відчуває себе набагато більш впевненіше, ніж на 25.

«Я відчуваю себе більш комфортним, менш нервовим. Я відчуваю, що я в правильному місці. І це робить вас сексуальними. FHM завжди підтримав мене у своїй кар'єрі і я отримав честь на кришку журналу знову. І я думаю, що сексуальність залежить від вашого середовища. Люди, які хочуть вражати. Я люблю позувати перед камерою, я люблю рейси з фантазії. Я також люблю нові наряди. Не носити нормальний одяг. І так, звичайно, у мене є червоний купальник.

З сексуальністю зірки не може сперечатися

В цьому році журнал FHM проведе конкурс «100 найуспішніших жінок». Я впевнений, що Кармен обов'язково введе в сто, і не займе останнього місця.

Вона явно не виглядає як 41.