Колекція парфумів 2014

Багато легендарних для історії модних жінок ставлять парфуми над усіма нарядами та ювелірними прикрасами. Чудовим ароматом стане фінальна замітка, унікальна деталь, яка відрізняє вас від натовпу. Не недооцінюйте силу парфумів, всі ці квіткові, пряні, фрукти, цитрусові, східні або деревні аромати. Як відомий Coco Chanel Вона сказала:

Невидимий, але незабутній, неперевершений модний аксесуар. Він оголошує зовнішній вигляд жінки і продовжує нагадувати її, коли вона залишається.

1,1 км Блискучий дорогоцінний камінь від Guerlain

Час буде проходити і ви забудете, що жінка зносила, але запах її парфуму залишиться в пам'яті надовго. Крістіан Діор
Чудовий новий аромат Guerlain не тільки незабутній аромат, але і приголомшливий дизайн. Флікеруючий полум'я в кристалі, відкриваючи посуд є недоступним для багатьох, але такий привабливий розкіш.

В цілому, по всій історії бренду, цей Дім завжди прагнув створити спеціальні, виняткові і на відміну від будь-яких смаків. Історія парфумів від Гурлаїну датується до середини ХІХ ст., коли було прийнято перше замовлення з Наполеона III. Перфуми для Empress Eugenie став першим в легендарній колекції серії ароматів з золотою бджілкою, яка, вічно, є спадковим символом Bonaparte.

Пляшки Bee - це примітка колекцій, таких як Les Eaux і Les Parisiennes. Більше 150 років пройшли, і ця легендарна пляшка була і залишається головним символом Гуерлайн.

Дизайн ідеального аромату Гурлаїну стає шикарним і шикарним. Аромати серії L'Abeille de Guerlain і квіткового аромату Le Paradis Interdit, наприклад, були виготовлені в обмеженій серії у вигляді шикарних кристалів протягом декількох років.

Але справжній блендер – новий парфум La Secret de la Reine. Ця алмазно-декорована пляшка навіть eclipsed, можливо, сам аромат. Також можна носити як намисто або брошки. Дивовижна пишність і блискавка 215 діамантів пляшка не залишає нікого байдужим. Про 14 карате діамантів в золоті кадри, унікальний аромат, унікальний дизайн і механізм - все це робить парфум La Secret de la Reine яскравий і справді блискучий захід в галузі парфумерії. Така розкіш може дозволити собі кілька, адже вартість парфумів в такій пляшці становить близько 300 000 євро (15 мільйонів рублів).

La Secret де ла Рейн

2,2 км Dolce - новий аромат Dolce & Gabbana

У Франції жінки витрачають більше на парфуми, ніж держава витрачається на армію. Але у них більше перемог. Яніна Іпогорська
Новий аромат Dolce & Gabbana в ніжному, простий флакон займає не свій яскравий дизайн, але його легкий, жіночний аромат. Композиція аромату відкриває свіжість neroli, а найяскравіша нота - біла амарилія. Цікаво, що оригінальний аромат цієї тропічної квітки з Південної Африки використовується вперше в парфумерії.

На додаток до тропічних нот листя neroli і квіток папайя аромат відчуває чарівне поєднання білих лілій і нарцисів, теплих слизових нот деревини, кашеміра і східних спецій.

Вартість близько 2000 рублів.

639182р.

Дольце & Губана

3. У Iris Prima балетний аромат

У будь-який момент мого життя я супроводжую духами. Я хотів би забути мої окуляри або мій ключ, ніж залишити будинок без замішування. Катерина Денев
Один з найгуменитіших новин минулого січня можна назвати чарівним ароматом від англійського бренду Penhaligon. Натхнений майстерністю англійського національного балету, аромат від цього бренду вражає своєю легкістю, повітряністю і чарівною невагомістю.

р.

Аромат вільних метеликів і птахів, витончені рухи, легкість і безтурботність - парфумерія Іриса Прима - найкращий, який дав світу парфумів цієї зими. Легендарні парфумери цього бренду створили незабутній аромат на основі абсолютної іриси, процес створення якого зачаровує своєю продуманістю і складністю. Доповнення соло аромату білої муски і бензоїну. В результаті виходить дивовижне поєднання солодкості квіток і свіжості цитрусових фруктів, що нагадує легкість і витонченість балетних грунтів.

«Абсолютний ірис висловлює незаслужену елегантність», - розповідає легенда парфумів Олів'є Полж. Його характер і глибина є винятковими і на відміну від будь-якого іншого. Його чарівний шарм нагадує мені про чудовий старий порошок, який буде перевершувати одночасно і моду.

Вартість складає близько 5000 рублів.

Ірис Примама

4. Народжена в Paradise Escada для жінок

Духи - пам'ять, яка не вдається. П'єр Кардинал
Лікувальний літній аромат від Escada - найкращий варіант для майбутнього літа 2014 року. Яскравий квітковий і фруктовий аромат з серії регулярних літніх парфумів в життєрадісній упаковці супроводжуватиме вас курортами і спекотними літніми днями, коли вам потрібна дихання свіжого повітря. Новий аромат запрошує Вас на тропічний рай з нотами зеленого яблука, гуави та кавуна.

Вартість становить близько 3000 рублів.

Народжена в Paradise Escada для жінок

5. Умань Тендерність Brit Rhythm від Burberry

до Що носити на ніч?
- Так само трохи Чанель номер 5. Марилін Монро.
Для того, щоб закінчити цей міні-огляд хотів би аромат більш доступний, але не менш чудовий. Легкий, злегка терпкий аромат британського лаванди, чудові ноти помаранчевого дерева і ледь помітні акценти велюра дають результат легкий, безтурботний і ніжний комбінація на кожен день.

Р

Якщо ви шукаєте жіночний і витончений квітковий аромат з легкими мусовими нотами, то я дуже рекомендую вибрати Brit Rhythm від Burberry, по-справжньому повітряний і весняний парфум.

Вартість від 2000 до 3500 рублів в залежності від мл.

1315834

До речі, цей аромат має подвійний для чоловіків: