Кошик

Олександр Чебан пише:

Уранці я хочу лопнути в ваші друзі стрічки з ароматом зимового сонця, вітру на обличчі, ігристого снігу і ... Скло гарячого і ароматного мульті вина! Я пишу довгою статтю про підготовку лижної поїздки і я завжди відволікаюсь від деяких епізодів моєї останньої поїздки до Альп, можливо, я буду закінчити цей вечір.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Австрійці з’єднуються з новими чіпами, відкритими ресторанами та ліфтами, снігопарками та дискотекою. В Україні на Драгобраті власники чотирьох патологічних сумок не можуть згодні і поєднувати їх в загальний прохід, проте це непотрібні слова.

Сьогодні У мене є найвищий бар в Австрії з платформою огляду на 360 градусів - Top Mountain Star 3 080m в гірськолижному курорті Обергугль-Хохурл. А що таке ім'я - "Обергугл", добре, як не піти тут?! На цьому барі я піднявся до дуже близько підйомників о 16:00, щоб пити склянку муліненого вина, дивитися захід сонця і повільно вимикати порожні доріжки в останні промені гірського сонця.

Р

р.

р.

доб.200

499 р.

4115725

Р

й