Міні-садочок в лампі

Так, маючи дивитися в інтернеті статті про міні-парк в лампочках світла, автор вирішив зробити цей подарунок в подарунок 8-му.

Перш за все, нам потрібна сама лампочка, а краще.

1990Р. 2199Р.

Потім ми відправимо нашу собаку до піщаного кар'єру, щоб просіяти через пісок і землю.

результат

Для того щоб не принести разом з землею і піску будь-якого роду речі, спокійно, доки ніхто не бачить нас, щоб відправити це добре, щоб їздити в духовці.

Тим часом дуже акуратно за допомогою болгарки відрізати частину ковпачки, а також дуже акуратно зняти всередині лампи.

Далі нам потрібна підставка для нашого міні-гардена. Для одного старика була знайдена з під фаршированої або кучерявої, або будь-якої іншої тварини (Я не пам'ятаю спеціально), підставка повинна бути нарізана на столярі, полірованої і відкрита з лаком. сам процес не був зручним для фото.

44418918

Щоб приховати решту підстави, змащуємо її клеєм і загортаємо її декількома шарами джутовою мотузкою.

р.

2-х літрів

На одному з стендів було прийнято рішення встановити підсвічування (поручно, руки все ще не доходили до плечей, так що вона виявилася розумною). Ми приймаємо світлодіод, він буде працювати з портом USB, щоб додатково встановити резистори.

Ми свердлимо отвір на підставці, і робимо наріз в нижній частині його, щоб укласти шнур.

Ми також свердлимо отвір в гілці (припустимо до шнека і клею) для мінімізації видимості наших причин.

Покладіть наш фляск на клею дракона (вживали, так як при його висиханні він стає практично безбарвним)

до 1 2 3 4 5+

За цей час мій батько зробив другий стенд. За допомогою ніхромного дроту (процес виготовлення також не захоплюється).

588 р.

Також для більшої стабільності цибулини різати (свердлити ???) півкуля.

Також висаджуємо фляск на клей, і приступаємо до процесу наповнення. з щільного паперу робимо довідник для грунту (змішується пісок і земля 3 до 1)

р.

По суті, фляск вже досить повний.

Далі беремо наші рослини. Найкраще використовувати сукулентні рослини, оскільки вони не збагачені до поливу.

р.

Ми займемо пару какті з будинку кактуса, і ми будемо купувати більш хорті (зелені речі в сковороді, якщо все)

І в той момент, коли я думав найважчої частини, я зрозумів, що я не знав Зен, тому що це так ебать важко ховати рослини через трохи отвір.

Через деякий час і величезна кількість спалених нервових клітин, ми отримуємо перший результат. На додаток до какті, більш декоративні гальки занурюють туди (кухають в найближчому квітковому магазині).

Ми робимо аналогічну роботу з другим фламком, по дорозі висаджуємо садівника там.

Перевірка підсвічування.

Тип одного

Р

Переглянути

ЗАМОВИТИ Дарта Вадер

-img26---

Джерело: рибальська сітка