Міні-садочок в лампі

Так, маючи дивитися в інтернеті статті про міні-парк в лампочках світла, автор вирішив зробити цей подарунок в подарунок 8-му.
Міні-садочок в лампі

Перш за все, нам потрібна сама лампочка, а краще.

1990Р. 2199Р.

Потім ми відправимо нашу собаку до піщаного кар'єру, щоб просіяти через пісок і землю.

Міні-садочок в лампі

результат

Міні-садочок в лампі

Для того щоб не принести разом з землею і піску будь-якого роду речі, спокійно, доки ніхто не бачить нас, щоб відправити це добре, щоб їздити в духовці.

Міні-садочок в лампі

Тим часом дуже акуратно за допомогою болгарки відрізати частину ковпачки, а також дуже акуратно зняти всередині лампи.

Міні-садочок в лампі

Далі нам потрібна підставка для нашого міні-гардена. Для одного старика була знайдена з під фаршированої або кучерявої, або будь-якої іншої тварини (Я не пам'ятаю спеціально), підставка повинна бути нарізана на столярі, полірованої і відкрита з лаком. сам процес не був зручним для фото.

44418918

Щоб приховати решту підстави, змащуємо її клеєм і загортаємо її декількома шарами джутовою мотузкою.

Міні-садочок в лампі р.

2-х літрів

Міні-садочок в лампі

На одному з стендів було прийнято рішення встановити підсвічування (поручно, руки все ще не доходили до плечей, так що вона виявилася розумною). Ми приймаємо світлодіод, він буде працювати з портом USB, щоб додатково встановити резистори.

Міні-садочок в лампі

Ми свердлимо отвір на підставці, і робимо наріз в нижній частині його, щоб укласти шнур.

Міні-садочок в лампі

Ми також свердлимо отвір в гілці (припустимо до шнека і клею) для мінімізації видимості наших причин.

Міні-садочок в лампі

Покладіть наш фляск на клею дракона (вживали, так як при його висиханні він стає практично безбарвним)

до 1 2 3 4 5+

За цей час мій батько зробив другий стенд. За допомогою ніхромного дроту (процес виготовлення також не захоплюється).

Міні-садочок в лампі 588 р.

Також для більшої стабільності цибулини різати (свердлити ???) півкуля.

Міні-садочок в лампі

Також висаджуємо фляск на клей, і приступаємо до процесу наповнення. з щільного паперу робимо довідник для грунту (змішується пісок і земля 3 до 1)

Міні-садочок в лампі р.

По суті, фляск вже досить повний.

Міні-садочок в лампі

Далі беремо наші рослини. Найкраще використовувати сукулентні рослини, оскільки вони не збагачені до поливу.

Міні-садочок в лампі р.

Ми займемо пару какті з будинку кактуса, і ми будемо купувати більш хорті (зелені речі в сковороді, якщо все)

Міні-садочок в лампі

І в той момент, коли я думав найважчої частини, я зрозумів, що я не знав Зен, тому що це так ебать важко ховати рослини через трохи отвір.

Міні-садочок в лампі

Через деякий час і величезна кількість спалених нервових клітин, ми отримуємо перший результат. На додаток до какті, більш декоративні гальки занурюють туди (кухають в найближчому квітковому магазині).

Міні-садочок в лампі

Ми робимо аналогічну роботу з другим фламком, по дорозі висаджуємо садівника там.

Міні-садочок в лампі

Перевірка підсвічування.

Міні-садочок в лампі

Тип одного

Міні-садочок в лампі Р

Переглянути

Міні-садочок в лампі

ЗАМОВИТИ Дарта Вадер

-img26---

Джерело: рибальська сітка