Крушение Эди Джил (16 фото+видео)

Це був сором'язливим, щоб дізнатися, що хай-тек обрізаний човен Ady Gil збився після завершення з японським китовим судном. У складі екіпажу та організації Шопперд здійснюють дуже корисну роботу, і це життєдіяльність, яка має право використовувати тільки лазерні сліпучі гармати як зброї. Я думаю, що вони просто повинні орендувати Somali пірати і облаштувати наступний човен з торпедо труби. До речі, відео показує, як в кінці ебать японські халати втомилися від поливу хлопців з Ady Gil просто пішли на загартування ram. Смішні і японська влада ще мовчить. Я впевнений, що poachers використовують державну підтримку і кришку в Японії. І Ady Gil sank, човен, побудований з новітніми технологіями, варто більше мільйона доларів, знаходяться внизу під арктичними водами.

1) РЕЮТЕРИ / Паулін Аскін // На цій фото з 3 грудня 2009 року 24-метровий човен Ady Gil в Новозеландському порту готуються піти в океан, щоб боротися з китами.

2) РЕЮТЕРИ / Інститут досліджень цецестану // Аді Гіл після удару японського китового судна Shonan Maru 2.

(3) REUTERS/Sea Shepeherd/Glenn Lockitch // У п'ятницю катер повністю сосни.

(4) REUTERS/Sea Shepherd/JoAnne McArthur//// Вартість цього футуристського катера становить 1,5 млн. дол. США.

562899

(5) REUTERS/Sea Shepherd/JoAnne McArthur/// Ady Gil.

(6) РЕЮТЕРИ / Інститут досліджень цецеану // Виклична відеопанель.

3250Р. 3700Р.

(7) РЕЮТЕРИ / Інститут досліджень цецестану // Виклична відеопанель.

(8) РЕЮТЕРИ / Інститут досліджень цецестану // Катер був розроблений і оснащений новітніми технологіями.

(9) РЕУТЕРИ/Інститут консерваційно-заповідного товариства ім. Є.Є. Цецесана.

10) РЕЮТЕРИ / Інститут досліджень цецеану екіпажу китівного судна стверджує, що кілька оболонок були вогнеті з Аді Гілла.

доб.

11) АП Фото/Інститут досліджень цецеану // П'ятниця в Антарктиді.

AP Фото/Інститут Cetacean Research // Стрічки на палубі китового корабля.

(13) РЕЮТЕРИ / Інститут досліджень цецеану Фінальні години Аді Гілья.

14) РЕЮТЕРИ / Інститут кацетанових досліджень // Катер загубив ніс і почав мити.

15) РЕЮТЕРИ / Інститут кацетанових досліджень // Не було поранено членів екіпажу.