Он ігра в Світ Warcraft.

Уявіть собі сидячи в кафе за ноутбуком і питтям, скажімо, каву. Ви дивитеся з екрана і ви буквально шоковані сусідом сидячи навпроти. Він прийшов в кафе не з ноутбуком, але з хатим iMac. Він грає світ Warcraft. Багато років.

Gizmodo знайшов старик і попросив йому кілька питань:

Чому ви приносили iMac в кафе?
Не думаю, що я не проти ноутбуків, це просто те, що в моєму віці ви починаєте цінувати великий екран. Я використовуюсь для ваги звичайного Mac, що пригнічує його навколо мене і мій монітор до того, щоб вага iMac не лякаю мене - Я носила його в моїй сумці iLugger. У мене немає інтернету вдома, тому я приніс його в цю кав'ярню (Panera Bread) - це зручно, я припаркував в підземному паркінгу, приймав ліфт на кав'ярню, тому немає погоди на мій iMac.

до Ви не втомилися людей в кафе?
до Так, є завжди люди з комп'ютерами, які з маками, які з комп'ютерами.

Які ваші символи в WoW?
У мене є три символи, два на 80-му і один на 14-му.

Як ви запустили гру WoW?
Це тому, що мій син niece є дев'ять років і він грає весь час, тому я повинен грати.

- Інтернет не страшно тебе?
- Ну, я був знятий одним хлопцем, він запитав спочатку, все право, я збираю його? Я сказав, що так, а потім я бачив мої фотографії на MacSurfer Блог і я думав, "Дамн, я дивлюсь зварився на цьому малюнку! й

Смішні старі чоловіки, після всього. Наприклад цього діда, Ясон (до речі, 72), припускає, що не варто боятися змін і громадської думки - тільки Ваш комфорт і бажання важливі. Добре, дев'яти років ви допомогли насосу.