Подарунок 8 березня

Сама ідея була знята в інтернеті. Я сподіваюся не всім забуває, що на носі велика партія.
Я думаю, що більшість чоловічого населення подряпини своїх голів, які так особливо дарують, що робити сюрприз. Можливо, хтось буде використовувати цю ідею, тим самим полегшуючи їх головний біль. Отримати Kinder. Акуратно знімати золото з нього. Так як Kinder буде потрібно повернутися до початкового стану, ми робимо все дуже акуратно. Бажано носити теплоізоляцію (звичайну, шкіряну зиму) на руці, в якій шоколад Kinder лежить тим, що тепло руки плавиться дуже швидко. Зніміть золото акуратно на шов зрізати шоколадом.

Подарунок 8 березня

Половина шоколаду, вийняти ємність. Ми упакуємо іграшка, граємо. Давайте грати навколо.

Подарунок 8 березня

Візьміть шматок піни. А з неї робимо подіум для прикраси.

Подарунок 8 березня

Заготовка.

8985911

Ми обмотуємо заготовку красивим матеріалом. І одягаємо його на заготовку. Я кладу стрічку на неї (це не синя).

Подарунок 8 березня

Щоб приклеїти тканину на клей, що містить розчинники до піни не рекомендується. Клей просто з'їть піну. Далі робимо надрізи на тканині так, щоб через отвори в тканині можна закріпити прикрасу в піни.

Подарунок 8 березня р.

Вставте ювелірні вироби (в моєму випадку сережки) в отриманому подіумі. Смеарний клей IZOLENTU, щоб подіум не вийшов з контейнера разом з прикрасою. Поставте подіум в контейнер. Що відбувається. Не поганий мені.

Подарунок 8 березня

Найважчіша частина кладуть все разом. Шоколад Я клеївся наступним чином: з ножем нагрівається в киплячій воді, нагрівається шоколадом в ділянках різання з бритвою, це робиться як з половинками. Шоколад заморожує довгий час, що дає вам час, щоб зробити це акуратно. Потім жовта ємність поміщається всередину половинок, які приклеюються разом. Виявляється так:

Подарунок 8 березня

Не схожий на завод. Але якщо ви думаєте про те, хто звертає увагу на це, коли вони відкривають Kinder. Зазвичай, коли золоте золото занурюється підлога шоколаду вже зламаний, і ніхто не зацікавив, як його приклеїли.
Потім кладемо яйце на золотисте золото.

Подарунок 8 березня

Подарунок 8 березня

Ось готовий продукт.

Подарунок 8 березня

Джерело: рибальська сітка