Музей соціалістичного життя

Сьогодні ми збираємось на унікальне місце, яке знаходиться в Казані - Музей соціалістичного життя. Музей всмоктував всіх шармів 70-х - 80-х рр. в СРСР, а експонати боляче знайомляться нам з дитинства і молодіжних об'єктів. Я пропоную вам віртуальний тур в цей безтурботний час. Я не пам'ятаю, скільки коштує увійти, але це обов'язково дешевше, ніж квиток на кіно, і досвід, на відміну від фільму, гарантовано буде позитивним, якщо ви більше двадцяти.

Все зібрано тут - значки, штани, чохли сигарети, телевізори, мильні коробки, посуд, радіообладнання, іграшки, одяг, агітації, меблі, аксесуари. І все було те ж, що лежить на полицях музею колись кладуть на вашу, 100%.

435868

Р

Лоти фототехніки. Смішні, я зустрівся з мною, точно те ж саме на полиці.

Є унікальні зразки. Тут, наприклад, куртка, виготовлена виключно з кришок партійних квитків.

до 1 2 3 4+

Або ж тут джинси Макаревича і куртка.

Насправді, є багато подарунків від зірок.

- відео

Під стелею є ціла експозиція музичних інструментів, представлених до музею відомих митців. «Всі Rock і Roll Fame», більш ніж 80 гітар з автографами, в тому числі від Scorpions, Назарет, Роксет, Deep Purple, Sting, Chris Norman, Joe Cocker, не кажучи вже про вітчизняних – навіть Кобзон.

Великий.

Габаритний зображення

Шапки.

Іграшки та сигарети

Деякі немислимі таблетки всюди, гумористичні написи на картонах, листи до Леніна.

Ось деякі місцеві чорної гумору.

Білий Сонце пустелі на телевізорі, нічого більш доречного, ліричний і пронизливий. Фільм з старих шкільних стільців.

Ой! Футуристична річ, вело з майбутнього.

Всім тут були пальники і «Дівінг». Право перед усім я знаю.

По дорозі можна придбати деякі експонати.

р.

Я розповім, Я один з останніх, щоб назвати шанувальником всього радянського, я абсолютно не піддаю романтичності цього часу і намагаюся виглядати таким чином. Але! Коли я залишив музей, я був наповнений радістю і добротою. Позитивний вибух.
Якщо ви перебуваєте в Казані, пам'ятайте, що Музей соціального життя чекає вас.

Джерело: shadrapa.livejournal.com