З її поглядом на Міс Міра, вона пішла до приєднувачів.

Які найбільш поширені жіночі професії, які приходять на перший погляд? Вчитель, медсестра, бухгалтер...
Карпентрі не входить до цього кола, а законом ймовірності шанс зустріти таку дівчину недбалою.

Вона виросла в Каліфорнії. Тепер її будинок Нью-Йорк. Ні, не Манхеттен. Просто Бруклін. Квартира була прийнята таким чином, що її можна було випиляти дошки, незалежно від годинника.

, Україна

Що чекати від дівчат, які знають, як покататися?
Плюси очевидні: відтепер, забивають полицею і ногу в стілець, щоб закріпити не догляд за головою.

р.

Серед недоліків:
Звичайні зрізи і запобіжники на руках;
Квартира в повному обсязі з тирси, і вони приховують до них носки і оббивають ноги.

Плюс, з такою талановитою дівчиною, вам також потрібно бути не привареними.

Ви повинні стояти на ногах практично в будь-який день. Для економії енергії всі інструменти на стіні. Всі права.

Її девіз «Якщо все зламане, закріпіть його. й

р.

р.

р.

Покрасьте свій ресторан батьків. Батько подарував їй карте бланш і дівчина не пустили її вниз: все в цій установі з стін і стелі, до барних лічильників з підлогою - робота її крихки, але такі вмілі руки.

р.

р.

р.

р.

Вона також має пристрасть для сміття і покинутих будинків. Після того, як всі контейнери, пов'язані з скарбами - від старих дерев до... принаймні так старі лампи.

Я дивлюся на цю крихку дівчину і радію в її бажанні створити і створити. Отримайтеся в смітнику, киньте всі дошки, і обробіть їх!
Я думаю, що ви знаєте вагу деревини. Багатомовно, що вага по крихкості дівчини. Не підходить.

Джерело: art-defi.livejournal.com